Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

alert

Alex Chipciu a fost învoit şi a părăsit cantonamentul Stelei din Antalya

Recommended Posts

DeQdLI5.jpg

Alexandru Chipciu (24 de ani) a revenit la antrenamentele Stelei, după o pauză de 5 luni, cauzată de fractura la tibie suferită în derby-ul cu Dinamo, din 11 mai.

 

Mijlocaşul urma să prindă câteva minute pe teren în partidele amicale cu Şahtior Doneţk (Ucraina) şi Al Shorta (Irak). Duelul cu ultima formație a fost anulat, însă rămânea varianta meciului de vineri, cu formația antrenată de Mircea Lucescu. 

 

Cu toate acestea, Chipciu și-a amânat revenirea în formația Stelei și s-a rezumat la antrenamentele dure efectuate alături de colegi.

După terminarea antrenamentului de vineri, fotbalistul a plecat din cantonament și a revenit în țară. Motivul este unul fericit, reprezentat de botezul fiicei sale, Medeea Maria. Jucătorul Stelei a devenit tată pe 9 august.

 

Profitând de forma slabă a lui Adi Popa, care nu a mai fost convocat la prima reprezentativă, Chipciu va reveni în curând în echipa lui Reghecampf. Mijlocașul trage tare și s-ar putea să prindă o repriză în partida de vinerea viitoare, de pe teren propriu, cu Viitorul Constanța.

 

Sursa : digisport.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

E bine pentru el sa joace cate o repriza ca sa-si dea drumul la joc. Eu sper sa ajunga din nou la forma in care era anul trecut.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...