Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

KjaeR

Ranieri i-a stabilit prețul lui Falcao. “Este peste Bale!“

Recommended Posts

a3sQ8o4.jpg

 

Antrenorul italian al francezilor de la AS Monaco, Claudio Ranieri (61 de ani), a fost de acord să-și exprime o opinie în momentul în care a fost întrebat în legătură cu viitorul atacantului columbian Radamel Falcao.

 

Într-un moment în care există suficiente speculații cu privire la viitorul vârfului, în vârstă de 27 de ani, care continuă să fie râvnit de către unele dintre cele mai mari și cele mai bogate cluburi din Europa, cum ar fi cazul englezilor de la Chelsea și al spaniolilor de la Real Madrid, Ranieri a decis să ridice ștacheta.

 

“Dacă Gareth Bale a valorat 100 de milioane de euro, cât valorează Falcao? 200 de milioane de euro!“, a spus tehnicianul italian, sub bagheta căruia “El Tigre“ a marcat deja șapte goluri în cele nouă etape disputate până acum în prima ligă franceză.

 

 

Sursa: www.digisport.ro

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Asta e clar ca Falcao este peste Bale , dar nu valoareaza chiar 200 de milioane , daca el valoareaza 200 , atunci Messi / Ronaldo cat costa 500 ? :|

 

Real a luat cea mai mare teapa cu Bale , a platit o suma colosala pentru un jucator care nu se va integra foarte usor :-j.

 

Eu cred ca Falcao nu va pleca la Real , iar in locul lui va ajunge Suarez pe Santiago Bernabeu.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...