Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

alert

“Legea pensiilor“ la Dinamo. Cătălin Munteanu o ia și el pe urmele lui "Danciu"

Recommended Posts

D6b52yZ.jpg

Oficialii celor de la Dinamo continuă curățenia la echipă. După ce s-au descotorosit de Ionel Dănciulescu pe care l-au mutat pe un alt post, acela de team-manager, a venit și rândul lui Cătălin Munteanu să-și ia adio de la gruparea roș-albilor.

Dinamo pare că a instaurat în această toamnă o nouă lege în fotbalul românesc, cea a retragerilor forțate din activitate. Principalul finanțator al roș-albilor, Ionuț Negoiță, a dat ordin ca toți “bătrânii“ din lot să fie trecuți pe linie moartă, primul vizat și “executat“ fiind Ionel Dănciulescu.

Nici măcar posibila revenire a lui Adrian Mutu în “Ștefan cel Mare“ nu i s-a părut o idee bună actualului șef, care spune că Dinamo a plecat la un drum de la care nu mai vrea deloc să se abată.

Dănciulescu nu este însă singurul jucător forțat să agațe ghetele-n cui. Potrivit celor de la GSP, oficialii roș-albilor vor să-i ofere și lui Cătălin Munteanu (34 de ani) o funcție în staff-ul tehnic al echipei. 

“Cap de Zmeu“, care tocmai și-a revenit după accidentarea gravă suferită în aprilie, și care s-a antrenat normal în ultimele două săptămâni, are șanse mici să joace în partida cu Gaz Metan, ce va fi transmisă în acestă seară pe Digi Sport 1, de la ora 21:00.

 

Sursa : digisport.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...