Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Korleone

„Am avut două penalty-uri!”, se plâng dinamoviștii. Porumboiu recunoaște: ”Ne-a ajutat arbitrul!”

Recommended Posts

di-U6O9.jpg


 


Dinamoviştii au cerut două penalty-uri la meciul de la Vaslui, încheiat la egalitate, 1-1, refuzate de Marius Avram. Şi Porumboiu a recunoscut că echipa lui Stoican merita cel puţin o lovitură de pedeapsă.

 

Dinamoviştii dau vina şi pe Marius Avram că nu au reuşit să plece cu prima victorie de la Vaslui, din 2008 încoace. Două penalty-uri au cerut oamenii lui Stoican pentru două intervenţii ale aceluiaşi om, Sînmărtean. Culmea, vasluienii au marcat tot după un penalty primit pentru un henţ la Ţucudean.

 

„Din ce am auzit în vestiar, am avut penalty și la Rotariu și la Sânmărtean”, a explicat, după meci, George Țucudean, marcatorul singurului gol dinamovist.

 

"Îmi pare rău când două faze de 11 metri nu sunt sancţionate. Sper ca oamenii de la CCA să facă o analiză profundă. A cântărit enorm într-un meci echilibrat, aşa cum a fost cel de azi de la Vaslui.

 

Dinamo merita să cîştige. Am ratat o sumedenie de ocazii", a spus și Constantin Anghelache, președintele „câinilor roșii”, citat de Gazeta Sporturilor.

 

Însuși adversarul alb-roșiilor, finanțatorul vasluienilor, le dă dreptate celor de la Dinamo. „Mi-a plăcut Dinamo. Au jucat bine. Au copii buni... Au pasat, au avut și un penalty clar... la Sânmărtean a fost henț și penalty pentru Dinamo. Noi am fost ajutați de arbitru”, a spus Adrian Porumboiu, care susține, însă, că la cealaltă fază incriminată de dinamoviști nu s-a pus problema de 11 metri:

 

„La intrarea la Rotariu nu e penalty. Dacă este o împingere, pe care eu n-am sesizat-o, este lovitură liberă, faza se petrece în afara careului. Din punctul meu de vedere, nu se impunea nimic”.

 

Adrian Porumboiu nu și-a cruțat nici proprii jucători. „A fost un meci bun, Vasluiul a câștigat un punct. Mi s-a părut Dinamo mai bună, pe alocuri. Anumiți jucători vasluieni erau la plimbare”, a mai spus patronul echipei moldave.

 

Omologul său de la Dinamo, Ionuț Negoiță, a apreciat fair-play-ul lui Porumboiu. „E bine că domnul Porumboiu a fost fair-play. Dar din ce am văzut eu, au fost două penalty-uri. Sînt trist că se întîmplă astfel de nedreptăţi", a declarat Negoiță.

 

Sursadi-SSQH.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...