Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

OmuPower

Filmele anului 2014 într-un rezumat de 4 minute

Recommended Posts

Filmele anului 2014 într-un rezumat de 4 minute

 

filme2014_06820200.png

 

Un cinefil a făcut un rezumat al celor mai aşteptate filme ale anului viitor. Vezi în 4 minute cam tot ce merită căutat la cinema anul viitor.

Plictisit de retrospectivele muzicale și cinematografice ale anului 2013, un utilizator al Youtube – Hayden Vartiainen a realizat un clip video cu imagini din trailerele filmelor deja anunțate pentru lansare în 2014. Nu vă așteptați la imagini din filmele de autor sau mai puțin comerciale, clipul lui Hayden vă propune 4 minute de montaj cu cele mai spectaculoase imagini din blockbusterele și comediile sau SF-urile lui 2014: 22 Jump Street, Rise of Empire, The Amazing Spider Man 2, Captain America, Dawn of the Planet of the Apes, Edge of Tomorrow, Godzilla, Interstellar, Non-Stop, Noah, Robocop, Transcendence, etc.

 

 

Sursa: eGaming
 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sper ca 2014 sa fie un an mai bogat in filme bune decat 2013. Nu critic pe nimeni si nu critic nici gusturile oamenilor. Mie unul nu prea mi-a placut The Amazing Spider Man. Pe langa efecte nu mi-se pare cine stie ce. Acum sa fim seriosi, astia i-au filmele si le refac de 100 de ori. Ori de cate ori l-ai reface tot nu are farmecul primului film, pentru ca nu sunt aceiasi actori. Sunt cateva filme pe care le astept si care sper sa fie la fel de bune ca si primele: Captain America 2: The Winter Soldier, Sherlock Holmes 3, The Ring 3D, 28 Months Later, The Lost Symbol, Transformers: Age Of Extinction... cam atat imi aduc aminte acum dar sigur mai sunt.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...