Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

alert

Accidentat, Alexe este OUT pentru 6 luni. Atacantul se va întoarce la Dinamo

Recommended Posts

7Wyi0bD.jpg

Ghinion mare pentru Marius Alexe. Vârful împrumutat de Dinamo în Italia, la Sassuolo, s-a accidentat în cadrul unui antrenament susținut săptămâna trecută, iar aceasta îl va ține pe bară timp de jumătate de an. 

 

După efectuarea RMN-ului, Alexe a fost diagnosticat cu o ruptură a ligamentelor și urmează să se opereze în perioada următoare. Invitat în cadrul emisiunii "Digi Sport Special", Ionel Dănciulescu, actualul team manager al lui Dinamo, a dezvăluit că a vorbit cu atacantul de 23 de ani și este sigur că acesta va avea puterea să treacă peste momentul neplăcut.

 

Alexe a fost împrumutat pentru un an de zile la Sassuolo, în vara anului trecut, astfel că scadența înțelegerii este în luna iulie 2014. În condițiile în care nu va putea juca pentru italieni pâna la încheierea împrumutului, românul se va întoarce în țară după efectuarea operației și a tratamentului. 

 

"Accidentarea a avut-o săptămâna trecută. Am vorbit cu el, a așteptat să facă un RMN să știe sigur ce are. Sunt sigur că va reveni mult mai motivat și mai bun decât înainte, e un caracter puternic.

 

Acum așteaptă să vadă unde se va face operație și recuperarea aferentă. Prin baza contractului pe care îl avem cu o clinică foarte bună, cu rezultate foarte bune, cu siguranță acolo se va duce și Alexe. Cu siguranță se va găsi o soluție", a spus Ionel Dănciulescu, în cadrul emisiunii "Digi Sport Special".

 

La scurt timp după declarație lui Danciu-gol, în direct a intrat prin telefon agentul Victor Becali, cel care a oferit detalii în aceea ce privește situația fotbalistului.

 

"A avut mare ghinion. Nu l-a atins nimeni, s-a accidentat singur. S-a întâmplat pe 30 sau 31 decembrie. Cu siguranță Sassuolo va suporta costurile operației și tratamentului de recuperare", a declarat Victor Becali. 

 

6 prezențe a bifat Alexe pentru Sassuolo în Serie A

 

1 meci a început românul ca titular, intrând din postura de rezervă în celelalte 5

 

269 de minute a prins Marius Alexe în toate competițiile pentru italieni (campionat + Cupă) de la împrumutul său din luna iulie

 

0 goluri a marcat atacantul pentru Sassuolo

 

Sursa : digisport.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dupa ce ca n-a jucat nimic acolo mai are si ghinionul asta cu accidentarea asta stupida. Chiar imi pare rau pentru el pentru ca il consider un jucator talentat.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...