Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

alert

Portughezii, impresionaţi de Gabi Iancu: "E imaginea lui Hagi! Îi calcă pe urme"

Recommended Posts

6AlbLGd.jpg

Prestigiosul cotidian ABola i-a acordat un amplu spațiu jucătorului Stelei, Gabriel Iancu. Mijlocașul adus de la Viitorul este asemuit cu

deținătorul fostului său club din Constanța. 

 

"Gabi Iancu, talentul precoce de doar 19 ani, mijlocaşul ofensiv român de 19 ani al Stelei, este unul dintre fotbaliştii cei mai căutați pe Bătrânul Continent din lotul campioanei României. Mai multe echipe îl monitorizează, dar clauza de reziliere de 25 de milioane de euro nu îi va ușura plecarea de la cel mai important club din Carpați.

 

Format la Viitorul Constanţa (echipa fostului mare internaţional Gheorghe Hagi), Iancu îi calcă pe urmă fostei vedete de la Barcelona. Iancu este ambidextru şi este polivalent, putând evolua ca mijlocaș stânga sau în spatele vârfului.

 

El are o tehnică deosebită. Viteza, creativitatea şi viziunea de care dă dovadă în joc fac ca eventualele comparaţii care se fac între el şi Hagi să nu fie lipsite de substanţă. Se ştie cât de negative sunt pentru mulţi jucători astfel de analogii, dar, în ce-l priveşte pe Iancu, acesta pare să fi făcut faţă cu bine presiunii, dovedind multă maturitate şi personalitate", scrie ABola despre mijlocașul Stelei.

 

Jurnaliștii lusitani se întreabă de ce Iancu nu joacă meci de meci în echipa roș-albastră, considerând că are capacitatea de a decide un meci de unul singur. Despre problemele de comportament ale tânărului fotbalist cei de la ABola nu pomenesc nimic, nici despre faptul că a plătit în dese rânduri ponoasele acțiunilor sale nesăbuite.

 

10 meciuri a jucat în Liga 1 Iancu în acest sezon (5 ca titular și 5 din postura de rezervă)

 

0 goluri a înscris mijlocașul în prima parte a campionatului

 

2 goluri a marcat în toate competițiile Iancu - în meciul din preliminariile UEFA Champions League cu Dinamo Tbilisi (VIDEO AICI)

 

Sursa : digisport.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Faptul ca a aparut in ABola, este un lucru important. Insa mai mult conteaza ce urmeaza el sa faca pe teren, ca de cand a venit la Steaua un an l-a cam pierdut, pe jumatate, sa zicem.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...