Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

alert

Sânmărtean explică de ce n-a ajuns la Steaua, dar lasă o poartă deschisă: "Normal că îmi doresc!"

Recommended Posts

g1poxIV.jpg

Lucian Sânmărtean a mai ratat o dată transferul la Steaua, în această iarnă, fotbalistul alegând să rămână la FC Vaslui pentru ultimele șase luni de contract. Jucătorul mai are de primit 400.000 de euro și nu vrea să plece până nu rezolvă această problemă.

 

Mijlocașul va împlini în martie 34 de ani și a explicat de ce nu a plecat din Moldova, deși campioana l-a dorit insistent: "Situația mea la club a împiedicat toată această poveste. Am și o situație delicată la club, până nu rezolvam, nu puteam să plec nicăieri. E un memoriu depus, e rezolvat, am avut și discuții cu clubul, am înțeles, ei m-au înțeles și situația s-a rezolvat."

 

Fotbalistul spune că nu se mai gândește să plece până la finalul campionatului de la FC Vaslui și că nici nu a discutat concret cu alt club la care să evolueze din vară: "Așteptăm să vedem, mai sunt două trei luni de jocuri și pot discuta cu orice echipă. Până atunci vreau să-mi duc treaba la Vaslui la capăt."

 

Mihai Stoica n-a ascuns faptul că l-ar dori pe Sânmărtean la Steaua și din vară, iar fotbalistul nu exclude transferul: "E discutabil, se poate ajunge oriunde. Sigur că vreau la Steaua, orice jucător ar vrea să ajungă acolo. Sunt și alte cluburi importante la care cred că nu e jucător din Liga 1 să nu vrea să ajungă. Sigur că-mi doresc la Steaua, dacă situația se va concretiza și se va alinia așa cum trebuie. Pentru mine e ceva special să fiu dorit și la această vârstă."

 

Sursa : digisport.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...