Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

alert

A semnat și fundașul italian Giuseppe Prestia. Oțelul, la al treilea transfer „cu nume”

Recommended Posts

c84RpnN.jpg

Oțelul a parafat contractul cu Giuseppe Prestia, fundașul adus sub formă de împrumut de la Parma. Italianul s-a alăturat deja colegilor săi, în cantonamentul Galațiului, din Spania. Jucătorul de 20 de ani, care a activat la toate naționalele de tineret ale Italiei, începând cu U16, a semnat un contract pe șase luni cu Oțelul.

 

"Mă bucur că i-am convins pe cei de la Parma, e un jucător de mare perspectivă, component al azzurilor mici. Este monitorizat de scouterii lui Manchester City, anul trecut n-au ajuns la un numitor comun, dar atât ei cât şi Parma vor fi atenţi la evoluţiile sale. Am ajuns la un acord cu Parma să-l aducem ca împrumut, cu opţiune de cumpărare”, a declarat Narcis Răducan, citat de site-ul dunareabatrana.ro.

 

De asemenea, agentul jucătorului, Augustin Călin, a recunoscut că Prestia și-a dorit să vină în România, unde speră să facă jocuri cât mai bune. Italianul poate juca atât ca fundaș central, cât și ca fundaș lateral sau mijlocaș de bandă.

 

Giuseppe Prestia este al treilea transfer de marcă al gălățenilor din această iarnă, după goalkeeperul Mauro Goicoechea și Florin Lovin.

 

Sursa : digisport.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu il cunosc, dar daca este component al nationalei de tineret a Italiei inseamna ca este un jucator talentat. Vad ca Otelul si cam face echipa. Nu stiu de unde au bani, doar nu baga Adamescu...

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...