Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

alert

Fiorentina are prioritate, dar Tătăruşanu nu a semnat! Portarul ar putea fi din nou coleg cu Chiricheş

Recommended Posts

JAG78qc.jpg

Deşi tot mai multe informaţii duceau spre un transfer al lui Ciprian Tătăruşanu la Fiorentina, portarul, care se află în ultimele 6 luni de contract cu Steaua, nu a semnat o înţelegere cu formaţia viola.

 

Presa din Italia a scris că alte cluburi, AC Milan, Sampdoria Genova, West Ham United şi Tottenham Hotspur, sunt interesate de serviciile sale. La Spurs, Tătăruşanu s-ar reîntâlni cu fostul său coleg de la Steaua, Vlad Chiricheş

 

Calciomercato.it susţine că, din sursele pe care le deţine, internaţionalul român nu a semnat niciun contract cu Fiorentina, dar gruparea toscană se află în "pole-position" pentru achiziţionarea lui Tătăruşanu.

 

Sursa citată a notat că niciunul dintre celelalte patru cluburi interesate de Ciprian Tătăruşanu nu au făcut o ofertă pentru poartarul naţionalei României.

 

Managerul general al Stelei, MM Stoica, a declarat, săptămâna trecută, că Fiorentina a început negocierile cu Tătăruşanu, al cărui contract expiră în vară, precizând că, în cazul unei înţelegeri, legitimarea goalkeeper-ului va intra în vigoare din iunie.

 

Ciprian Tătăruşanu a mai evoluat de-al lungul carierei pentru Juventus Bucureşti şi Gloria Bistriţa, fiind la Steaua din vara anului 2009.

Dmz732z.jpg

 

Sursa : digisport.png

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...