Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

alert

Ilie Stan nu mai vrea să antreneze în România. "Mă doare, dar nu stau la cotitură"

Recommended Posts

4rn2Ovd.jpg

Ultima experiență avută în Liga 1 l-a făcut pe Ilie Stan să se gândească serios să nu mai antreneze vreodată în România. Demis de la FC Brașov fără vreun avertisment, după 6 meciuri în care a adunat 6 puncte (DETALII AICI), tehnicianul l-a criticat pe președintele Constantin Zotta pentru tratamentul la care a fost supus.

 

Ilie Stan a precizat că, în această iarnă, a refuzat două oferte din străinătate, pentru a rămâne la FC Brașov. Peste nici măcar o lună, conducerea "stegarilor" l-a pus pe liber, iar acum este tot fără angajament. "Principiile mele nu se prea potrivesc cu cele din campionatul intern", a spus antrenorul care în acest sezon a pregătit-o și pe FC Vaslui. Acum, susține că nu va mai lua în calcul ofertele din România, preferând să își încerce din nou norocul în afara țării.

 

"Mă doare că nu pot fi acum lângă o echipă, pentru că nici nu vreau să stau la cotitură, cum se obișnuiește. La ce mi s-a întâmplat la Brașov, e foarte greu să mai revii în fotbal. Puteau să-mi spună după ce se termina campionatul, că avusesem două oferte din străinătate pe care le refuzasem… Eu am spus că nu îi voi răspunde cu aceeași monedă cui îmi va face rău. Domnul Zotta nu a înțeles că trebuia să fie transparent cu mine. Principiile mele nu se prea potrivesc cu cele din campionatul intern și din acest motiv voi căuta să îmi găsesc contracte în străinătate.", a spus Ilie Stan, la postul de radio Sport Total FM.

 

În cariera de antrenor, Ilie Stan a fost ca principal la Al Seeb(Oman, 2003-2004), UTA (2004), FCM Târgoviște (2006),Gloria Buzău (2007), Dunărea Giurgiu (2007-2008), Victoria Brănești (2008-2011), CS Mioveni (2011), Steaua (2011-2012),Concordia Chiajna (2012-2013), FC Vaslui (2013) și FC Brașov(2013).

 

Ca asistent, a mai lucrat la Al Ain (2001-2002), naționala României (2002, 2004), Al-Shabab (2002-2003) și Al-Ittihad(2005-2006).

 

Cel mai lung mandat al lui Ilie Stan a fost cel de la Victoria Brănești, care a durat trei ani. Atunci, i-a luat pe ilfoveni din Liga a 3-a și i-a adus până în Liga 1, Brăneștiul devenind cea mai mică localitate care a avut o reprezentantă pe prima scenă a fotbalului românesc (puțin peste 8.500 de locuitori). Victoria a rămas două sezoane în primul eșalon, înainte de a retrograda din cauză că nu și-a întocmit dosarul de licență.

 

Sursa : digisport.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...