Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

alert

Negocieri încheiate. Sânmărtean e jucătorul Stelei! Porumboiu: "Ne-am înțeles!" Când face vizita medicală

Recommended Posts

QQlCV7t.jpg

UPDATE 17:54. Sursele Digi Sport au aflat că Sânmărtean va semna, cel mai devreme, în cursul zilei de sâmbătă. El va efectua vizita medicală în cursul dimineții, iar în cazul în care nu vor exista probleme în această privință, Steaua va semna contractul cu mijlocașul român. 

 

Cu doar 7 zile înainte de restanța cu Concordia Chiajna, Steaua și-a asigurat semnătura lui Lucian Sânmărtean, care va împlini în curând 34 de ani. Mijlocașul ofensiv a refuzat ultima propunere de contract de la FC Vaslui, iar Steaua îi va suporta restanțele financiare.

 

Drept urmare, Sânmărtean ar putea semna încă de vineri seară actele, după cum anunțase și Anamaria Prodan, în urmă cu câteva zile. Lucian Sânmârtean s-a transferat într-un final la Steaua, mutare confirmată și de Adrian Porumboiu, anunță site-ul local vrn.ro:

 

"E jucătorul Stelei. Discuţia cu Gigi Becali a fost făcută şi ne-am înţeles. Nu pot spune că e bine pentru Vaslui ca el să plece. El și-a exprimat dorința de a juca la Steaua și i-o respectăm. Este pe locul trei după Wesley și Adailton între cei mai buni jucători care au fost la Vaslui. E un talent imens, dar nevalorificat la potențialul pe care l-a avut. Poate juca pe orice poziție la mijlocul terenului pentru Steaua", a declarat vizibil dezamăgit Porumboiu.

 

Laurențiu Reghecampf și Mihai Stoica se chinuie de trei săptămâni să oficializeze transferul, iar mutarea lui Sânmărtean va oferi Stelei opțiuni în plus în faza ofensivă. El poate juca atât pe flancul stâng, pe postul lui Cristi Tănase, cât și în centru, în rolul de play-maker.

 

Steaua i-a mai transferat în acestă pauză competiţională pe atacantul Claudiu Keşeru (liber de contract după ce a evoluat la Bastia) şi pe portarul macedonean Martin Bogatinov, venit liber de contract după ce a evoluat ultima dată la Karpatiy Lvov.

 

Sursa : digisport.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Chiar daca Sanmartean este un jucator talentat , nu stiu unde ar mai avea loc in echipa ...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ma intreb ce face la antrenamentele lui nebunu asta de Neubert , la cum ii distruge pe jucatori de ( 20-25 de ani ) ma intreb cum o sa se tina Sanmartean pe picioare la 34 :)) , cred ca dupa 2-3 ture de teren e mort.

 

Sa vedem , nu ma pot pronunta dar daca e adevarat ( cu presa din Romania nu stii niciodata ) ma intreb unde o sa il puna , ca daca iar il baga peste Stanciu si Iancu se duce dracu tot ... Macar sa il scoata pe PETARDA AIA DE TANASE si sa il bage pe Sanmartean ( macar e mai tehnic ).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Acolo pe stanga va fi o bataie foarte mare Tanase - Sanmartean, dar daca vrea sa ii foloseasca pe ambii in echipa, ori Tanase in centru, ori il face atancat, ceea ce nu este o idee prea buna. Vedem ce va fi, oricum Steaua are acoperite toate posturile 2-3 jucatori pe un post, Reghe are de unde alege, are si jucatori polivalenti (Tanase, Chipciu, Prepelita, Rapa) cred ca mai sunt si altii.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...