Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Smuggler

Steaua - Concordia 4-0. Trupa lui Reghecampf urcă pe primul loc în Liga 1 după restanța cu ilfovenii!

Recommended Posts

Steaua a început cu dreptul sezonul de primăvară - campioana a câştigat fără emoţii prima restanţă, cea din etapa a treia împotriva Concordiei Chiajna.


În lipsa lui Laurenţiu Reghecampf, suspendat, Mihai Stoica a condus de pe bancă echipa, iar Keşeru nu şi-a găsit loc în primul 11. Sânmărtean, în schimb, s-a numărat printre titulari. Peste zece mii de stelişti au fost în tribunele din Ghencea, iar Steaua a deschis scorul repede - Varela a marcat din centrarea lui Adi Popa.


Leca i-a făcut apoi un cadou lui Chipciu - a pasat prea încet înapoi, iar stelistul a marcat primul său gol din acest sezon. Pe finalul primei părţi, Nicuşor Stanciu a scos un 11 metri, din care Sânmărtean a marcat chiar la debut. Arbitrul Balaj a dictat repetarea, dar fostul mijlocaş de la Vaslui a reuşit să puncteze şi din a doua încercare.


La 10 minute după pauză, Keşeru şi-a făcut şi el debutul - a intrat în locul lui Adi Popa. Portarul Chiajnei a contribuit şi el la victoria Stelei - a scăpat mingea în plasă la bomba lui Chipciu.


S-a terminat Steaua Concordia Chiajna 4-0 şi campioana urcă pe primul loc, la egalitate de puncte cu Astra, dar cu golaveraj superior.


 


Sursa : Digisport.ro


Share this post


Link to post
Share on other sites

Meci dominat cap-coada de Steaua , un joc foarte bun si placut ochiului. Sanmartean inlocuitoru` perfect a lui Bourceanu , Tanase a fost sub nivelul lui :-j.

 

Asteptam meciul cu U.Cluj sa ii zdrobim si pe ei !

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meci dominat cap-coada de Steaua , un joc foarte bun si placut ochiului. Sanmartean inlocuitoru` perfect a lui Bourceanu , Tanase a fost sub nivelul lui :-j.

 

Asteptam meciul cu U.Cluj sa ii zdrobim si pe ei !

STAI !!! Ca nu inteleg :|.

 

"Tanase a fost sub nivelul lui" , ce vrea sa insemne asta ? Care nivel ? Are tanase un nivel de performanta ? Tanase a jucat ca deobicei , bubuind mingi si pierzand duele , alergand doar inapoi si pasand numai in spate ( si alea daca le dadea bine ).

 

Meci bun , greseli multe din partea Chiajnei.

Share this post


Link to post
Share on other sites

STAI !!! Ca nu inteleg :|.

 

"Tanase a fost sub nivelul lui" , ce vrea sa insemne asta ? Care nivel ? Are tanase un nivel de performanta ? Tanase a jucat ca deobicei , bubuind mingi si pierzand duele , alergand doar inapoi si pasand numai in spate ( si alea daca le dadea bine ).

 

Meci bun , greseli multe din partea Chiajnei.

Are momente cand joaca si bine , dar aseara a jucat mai slab decat jucatorii Chiajnei :-j , el incerca suturi de oriunde , driblingurile majoritatea nereusite , iar cum a zis si tu a "excelat" la categoria pase inapoi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bam bam bam executie, bum bum bum ciuruialaaaa!!! Iar suntem pe primu' loc :D

Despre meci, am vazut decat pana la 4-0. S-a vazut pregatirea fizica facuta in iarna asta. Pai ce pressing au facut? Cea mai buna chestie cu Chipciu si Stanciu pe axul central. Pai de n-alearga baietii astia si baga un pressing de rup. Bine, normal ca-s sustinuti si de restul echipei. Sanmartean cred ca e redescoperit. Pai aseara a jucat dreaq mai bine decat a jucat in toti anii de la Vaslui :)) Mi-a mai placut Parvulescu, care la fel, pressing la greu, a arat banda, a fost mult peste Lato din ultima perioada. Poate ar trebui sa se gandeasca sa-l bage chiar titular.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Am gasit o analiza a fiecarui jucator din echipa Steaua de aseara.

 

Ciprian Tătăruşanu – a fost complet lipsit de activitate datorită lipsei de eficienţă a compartimentului ofensiv al Chiajnei.

Fernando Varela – a dovedit calităţi nebănuite pentru un fundaş central, aparent greoi, nevoit să joace în banda dreaptă a liniei defensive. Varela a colaborat excelent cu Adi Popa şi a urcat în atac în repetare rânduri. De la o astfel de colaborare s-a născut şi primul gol al meciului, Varela finalizând cu genunchiul o centrare a lui Popa. Condiţia fizică excelentă i-a permis să facă faţă cu brio şi în defensivă, acolo unde a fost ”ajutat” şi de impotenţa atacanţilor ilfovenilor.

Lukasz Szukala – imbatabil în ”spaţiul aerian” al careului lui Ciprian Tătăruşanu, polonezul nu a mai reuşit, în acest meci, să îşi pună în valoare detenta şi la fazele fixe din careul advers. Totuşi, din punct de vedere defensiv, meseria lui, nu a fost foarte întrebuinţat, astfel că i s-a alăturat lui Tătăruşanu pe lista şomerilor.

Florin Gardoş - a scăpat de obiceiul riscant de a ieşi cu mingea la picior din apărare pe ”modelul” Chiricheş, lucru care dă mai multă stabilitate apărării, în special în lipsa lui Bourceanu, omul care îi asigura spatele. Gardoş a comis un fault în careu în finalul meciului, însă a fost iertat de Balaj care a închis ochii.

Paul Pîrvulescu – aşa cum a arătat şi în amicalele din Spania, fundaşul stânga este mai exact în defensivă decât Iasmin Latovlevici, dar mai absent pe faza ofensivă, acolo unde nu urcă suficient de mult şi de des pentru  a combina cu Tănase.

Mihai Pintilii – nu a primit numai banderola purtată de Bourceanu, ci şi parte din îndatoririle tactice pe care le-a avut fostul căpitan din Ghencea. Pintilii a coborât deseori între fundaşii Stelei, acolo de unde a urcat în ofensivă cu mingea la picior.

Lucian Sânmărtean – a avut mai puţină libertate de exprimare decât era obişnuit la FC Vaslui, motiv pentru care a participat mai puţin la construcţie în prima parte a jocului şi a preferat să paseze în benzi, spre Tănase şi Adi Popa. A fost unul dintre cei mai aplaudaţi stelişti de pe teren graţie ”floricelelor” din joc, una dintre cele mai frumoase faze ale meciului, cea în urma căreia a fost obţinut penalty-ul pentru 3-0, plecând de la o pasă excelentă a mijlocaşului.

Adi Popa - şi-a speculat viteza şi, profitând de slăbiciunile adversarilor, a creat câteva faze foarte periculoase

Nicuşor Stanciu – principala diferenţă faţă de prestaţiile avute în prima parte a campionatului a părut să fie cea de atitudine. Mijlocaşul a luat pe cont propriu mai multe acţiuni decât de obicei, iar driblingul în regim de viteză l-a ajutat să pătrundă decisiv în careul ilfovenilor. Colaborează excelent cu Sânmărtean, semn că relaţiile de joc formate la Vaslui nu au fost încă uitate.

Cristian Tănase – meci slab făcut de decarul Stelei, motiv pentru care majoritatea acţiunilor periculoase în careul Concordiei au venit fie din centru, fie de pe dreapta. Tănase a ales, în multe momente, să facă o încercare de dribling în plus, a sfârşit deseori prin a fi deposedat, lucru care l-a transformat în principala ţintă a reproşurilor venite din tribună.

Alexandru Chipciu – cel mai avansat fotbalist în sistemul fără vârf imaginat de Reghecampf, Chipciu a reuşit să îşi pună în valoare viteza şi forţa de pătrundere, principalele lui calităţi. Aşa a reuşit să şi înscrie pentru 2-0, atunci când a ajuns înaintea portarului Râmniceanu la o minge trimisă înapoi de către Leca. A trecut înapoi în banda dreaptă în minutul 53, atunci când Popa i-a făcut loc pe teren lui Claudiu Keşeru, dar a reuşit să înscrie din nou şapte minute mai târziu, după ce şutul său de la marginea careului a fost scăpat în poartă de Râmniceanu. Totuşi, au fost probabil cele mai uşoare goluri marcate de Chipciu în carieră.

 

Au mai intrat:

Claudiu Keşeru, minutul 53 – la debutul într-un meci oficial pentru Steaua le-a adus aminte fanilor de un alt debut, cel al lui Federico Piovaccari - la fel ca italianul, Keşeru a ratat incredibil la prima fază avută după intrarea pe teren, atacantul adus de la Bastia împiedicându-se în minge în faţa porţii la o centrare a lui Tănase.

Mihai Răduţ, minutul 75 – ”marea problemă a lui Mihai este că îi lipseşte acel tupeu pozitiv în joc pe care concurenţii lui pe post îl au”, l-a caracterizat Reghecampf în urmă cu doar câteva luni pe Răduţ, caracterizare potrivită mănuşă prestaţiei din meciul cu Chiajna. Mijlocaşul a avut multe ezitări la preluare şi a greşit multe pase, reuşind să îi pună pe ilfoveni pe contraatac.

Federico Piovaccari, minutul 81 – a jucat prea puţin pentru a putea fi analizat

Share this post


Link to post
Share on other sites

Intr-adevar , Steaua a aratat ca e o echipa mare .. Plus de asta , cred si in acelasi timp sper ca Chipciu si-a revenit complet ... Imi place foarte mult cum a organizat Reghe echipa , cu Chipciu in fata.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...