Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

alert

Reghe e criticat de un stelist de legendă: "Nu e elegant să spună că Dinamo nu reprezintă nimic"

Recommended Posts

k9RB0FZ.jpg

Laurențiu Reghecampf a inflamat atmosfera înainte de derby-ul Steaua - Dinamo prin declarații dure la adresa rivalilor istorici (VEZI AICI DETALII), tehnicianul campioanei revenind apoi și subliniind că poate fi arogant când vine vorba despre formația din Ștefan cel Mare, pe care a învins-o mereu ca antrenor.

 

Declarațiile și atitudinea de superioritate a lui Reghe n-au fost primite bine de unul ditnre legendarii fotbaliști din Ghencea, Ladislau Boloni, care a criticat poziția luată de tehnicianul stelist înainte de meciul direct cu Dinamo.

 

În direct la Fotbal Club, pe Digi Sport 1, Boloni a spus:"Asemenea declarații nu trebuiesc niciodată luate în serios.Dacă într-adevăr Reghecampf spune că Dinamo nu reprezintă nimic, nu e o atitudine elegantă. Poate aș folosi în vestiar asta, să dau mai multă încredere echipei mele. Dar o astfel de declarație publică nu e elegantă. Mai ales că în fotbal tot timpul vine unul care e mai puternic."

 

Primul duel, al acestei primăveri, dintre Steaua și Dinamo se va disputa sâmbătă, 1 martie, de la ora 21:00, și va fi ÎN DIRECT la Digi Sport 1, dar și LIVE VIDEO pe digisport.ro, EXCLUSIV pentru abonații RCS-RDS.

 

Sursa : digisport.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bate steaua 4-5..e clar băieți.

Share this post


Link to post
Share on other sites

reghe si mimi doi tarani cu 4 clase. Dupa partida de sambata sigur vor iesi sa declare ca fani dinamovisti sunt niste huligani,ca au ce au cu familia lor asta dupa ce fac tot felul de declarati prin presa.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...