Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

alert

Niculescu: "Dinamo nu este victimă sigură! E mult mai important să treacă de Steaua în Cupă!"

Recommended Posts

8FU1wXJ.jpg

Fostul atacant dinamovist Claudiu Niculescu a declarat că elevii lui Flavius Stoican nu sunt victime sigure în derby-ul de sâmbătă, cu Steaua, chiar dacă liderul Ligii 1 e favorit la cucerirea unui nou titlu.

 

"Nu va fi un derby dezechilibrat, chiar dacă la prima vedere Steaua are prima şansă, dar şi Dinamo poate face o surpriză. Sunt convins de acest lucru. Rotariu, Matei, Ţucudean pot face diferenţa.", a spus Niculescu.

 

Niculescu nu crede că înfrângerea de duminică, 1-2 cu Viitorul, e relevantă pentru Dinamo înainte de derby: "La derby sper să vedem fotbal de calitate, să vedem un spectacol. Normal că îmi doresc ca Dinamo să câştige, cu toate că va fi foarte greu. Dinamo nu e victimă sigură, nu vă luaţi după rezultatul de ieri, a fost un accident. Cred că Dinamo va arăta altfel la meciul cu Steaua. Ar fi mult mai important pentru Dinamo să treacă de Steaua în Cupă, decât în campionat, pentru că ar fi cam cel mai scurt drum de a ajunge în cupele europene. Dacă va trece de Steaua în semifinale, va avea şanse să câştige şi Cupa României. Va fi foarte greu, dar nu imposibil."

 

Fostul atacant speră ca fanii dinamovişti să aibă răbdare cu proiectul de reconstrucţie al echipei: "Dinamo este o echipă în reconstrucţie. Flavius a reuşit să facă lucruri bune pe finalul turului de campionat. Acum important e câtă răbdare vor avea toţi cu această reconstrucţie, pentru că Dinamo şi-a obişnuit suporterii ca în fiecare an să lupte ori pentru cupele europene, ori pentru câştigarea unui trofeu. Nu ştiu câtă răbdare vor avea suporterii şi toată suflarea dinamovistă, pentru că să vezi pe Dinamo pe locurile cinci-şase..."

 

Niculescunu a ascuns faptul că cea mai frumoasă amintire dintr-un derby este legată de victoria din Ghencea cu scorul de 4-2, din urmă cu aproape şapte ani.

 

Cât privește lupta la titlu în acest sezon, rivala istorică a dinamoviștilor e văzută favorită de Nicuelscu: "Steaua e principala favorită la câştigarea titlului, nu trebuie să ne ascundem, dar am văzut-o şi pe Astra şi mi-a plăcut foarte mult. Şi Petrolul, chiar dacă aseară a avut un semieşec. Sânmărtean este cu siguranţă un mare plus pentru Steaua. Este unul dintre cei mai buni jucători din campionatul intern de mulţi ani. Este un câştig mare pentru Steaua, pentru că dă culoare în acest moment."

 

Dinamo va juca împotriva Stelei de trei ori în această primăvară. O dată în campionat și apoi în dubla manșă a semifinalelor Cupei României. Steaua - Dinamo, turul, are loc pe 27 martie, iar returul pe 17 aprilie.

 

Sursa : digisport.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ii va fi greu lui Dinamo sa treaca de Steaua in Cupa. La jocul pe care il practica acum, in comparatie cu jocul Stelei..nu le dau nici o sansa. Eu vreau sa vad un meci pe contre, cu multe ocazii, nu vreau unul in care se joaca doar la o poarta, sincer imi doresc ca Dinamo sa puna probleme Stelei, dar la final echipa ros-albastra sa invinga.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...