Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Tornnado

[Acceptat][Sugestii]---

Recommended Posts

Nick:Tornnado
Sugestie: Pe serveru actual de eGaming minecraft nu prea am intrat daca vreuna din idei este deja introdusa ati inteles.Ideile sunt de pe alte servere iar acestea au dat un randament foarte mare ,deci nu sunt aberatii.

1) Harta regeneranta,de exemplu daca sa spart undeva si a trecut de o luna-doua sa se regenereze acolo automat,nu e frumos cand intrii pe server si vezi gauri peste tot(ar trebuii sa existe ceva plugin pentru asta).

2)Spawnu sa nu fie foarte mare,la fel si shopu incercati sa le inghesuiti nimanui nui place sa se plimbe de nebun ca sa cumpere morcovi de exemplu.

3)Sursa de venit-da am vazut ca sunt probleme cu banii,dar trebuie sa asigurati o sursa de venit pentru intretinerea serverului,si eventual "cumpararea" a mai mult scripteri.

  • Protectia de diamant sa ramana FREE dar limitatio la 15x15x15 fara protectie de pvp,4 cuburi de diamant maxim de player.
  • Emerald-nu stiu daca se poate,stergeti emeraldu de pe server ca sursa,sa numai fie gasit,si vindeti cub din gamemode cu 2-3 euro avand protectie sa zicem de 25x25x25,tot maxim 4 cuburi de player,dar fara protectie PVP
  • Cubul de sponge sa zicem un 5 euro,protectie 35x35x35 singura de pe server cu protectie PVP
  • Accesu in endworld sa fie pe plata lunara de exemplu,si cei care au vip
  • Sa ai 2 joburi ca jucator simplu,si 4 pentru vip
  • Vip-ul sa poata pune cu 2 protectiiin plus din fiecare

PVP-ul pe server este foarte important,iar daca ar fi toate protectiile cu no-pvp ar transforma serveru in ceva boring.

4)Invulnerabil pentru cont nou de o juma tate de ora.

5)Daca jucatorul e inactiv mai mult de o luna-doua fara sa anunte tot ce a costruit el sa dispara si sa se regenereze inapoi

De ce bat asa de mult spre plata?Daca nu sunt bani,nu vor fi scripturi la intervale mici si de calitate,asta va duce intro monotonie=>scaderea playerilor,si chiar inchiderea serverului dupa cum sa mai intamplat.

De ce zic protectii mici,nu e deloc interesant sa te duci in capatul hartii sa treci de toate casele si sati pui si tu acolo o amarata de casa si va inclina jucatorii sa cumpere si sa ajute la dezolvatarea serverului.

Share this post


Link to post
Share on other sites

1) Pro. O ideie foarte buna ce cred ca ar aduce un plus serveru-lui

2) Avem o surpriza in vedere cu Spawn-ul deci momentan Contra.

3) Nu stiu cati din playerii de pe comunitatea noastra (din MC. cel putin) sunt apti (lasati de ai lor dragi parinti) sa doneze deci Contra sau cel putin nu as pune la atatea lucruri pret mai exact:

La Emerald as scoate Anti-pvp

La Sponge as spune pret

Si beneficile de vip sa fie inlocuite cu cele zise de tine

4)Cat timp esti newbie nu ai voie sa fi omorat. (Cine te omoara primeste jail). Contra

5)Pro. As propune sa nu se regenereze deoarece daca cineva construieste peste casa lui disparuta ce o sa se intample cu constructia playeru-lui mai nou?

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 1. PRO! pe langa avantajele prezentate de tine mai sus, ar reduce si probabilitatea unui wipe. (Dupa un timp "se strica" mapa si se "cere alta").

  • 2. Oarecum PRO, se lucreaza la un nou spawn, care e destul de potrivit.

3. La faza cu "vazarile de bunuri" pe server ar merge, dar... Trebuie discutat si dezbatut in staff. Ar fi o sursa de venit care ar ajuta server-ul. Vreau sa precizez ca nu stiu daca XanTo de exemplu ar fi de acord cu asa ceva, tinand cont ca in aproape 6 ani de eG SA:MP, nu s-a adaugat niciodata "vanzarile de bunuri", (inafara de acele unbanuri, unwarm etc"), vanzari care puteau ajuta la deschiderea altor servere pe comunitate sau o intretinere mai buna a celor care erau prezente.

4. PRO, ar fi mai simplu asa din toate punctele de vedere.

5. PRO, dar sa nu se regenereze automat. Sa fie regenerat de catre un admin, dupa ce face verificarile necesare, daca jucatorul respectiv mai activeaza pe server sau nu.

Share this post


Link to post
Share on other sites

1. [Acceptat] - O sa ne interesam de un astfel de PLUGIN prin Β care mapa sa poata fi regenerata dupa seed-ul original al ei.

2. [Acceptat] - Lucram deja la un nou spawn.

3. [Respins] - Nu putem oferi iteme in joc decat sub forma de clementa insa putem oferi clementa in joc. Nu vrem sa transformam serverul in unul PAY TO WIN.

4. [Acceptat] - @Stefan

5. [Respins] - Constructia lui poate fi preluata de catre un alt jucator iar pentru protectii este implementat un sistem prin care aceastea expira.

Β 

TOPIC INCHIS. Multumim pentru sugestii si interesul tau.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...