Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

alert

Al patrulea sezon fără echipe italiene în „sferturile” UEFA Champions League

Recommended Posts

EtLsfuK.jpg

Odată cu eliminarea lui AC Milan din optimile de finală ale UEFA Champions League, italienii au rămas fără echipe în cea mai importantă competiție inter-cluburi din Europa.

 

Este doar al patrulea sezon în care italienii nu au niciun reprezentant între ultimele cele mai bune opt echipe de pe continent, după edițiile 2000-2001, 2001-2002 și 2008-2009.

 

AC Milan nu a reușit să câștige nici de această dată în Spania, ba mai mult a fost umilită, 4-1 pe terenul lui Atletico Madrid. Astfel, cele cinci vizite ale rossonerilor în Spania în fazele eliminatorii ale UCL s-au soldat cu un egal și patru înfrângeri. Pentru a cincea oară în ultimele șase sezoane, milanezii au fost eliminați înainte de „sferturi”. Iar pentru a treia oară consecutiv Milan a fost eliminată de echipe spaniole (Barcelona 2012, Barcelona 2013, Atletico 2014).

 

Mai mult, echipele italiene au pierdut ultimele șase meciuri jucate împotriva spaniolilor în deplasare în Champions League.

 

La începutul acestui sezon al UCL, italienii au avut trei echipe în grupele competiției: Juventus, Napoli și AC Milan. Primele două nu au depășit faza grupelor, în timp ce AC Milan a fost eliminată în optimile de finală, în fața lui Atletico Madrid (0-1 și 1-4).

 

Sursa : digisport.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Le-a dat Atletico de le-a sarit fotbalul din cap :)) Diego asta e mare fotbalist, cel putin in sezonul asta a aratat ca un fotbalist de top.

 

Milan e pe 10 in Italia, parca... nu merge deloc bine echipa asta..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fotbalul italian este in cadere libera din punctul meu de vedere. Pana si Juventus, cu toate investitiile pe care le face si la modul cum domina pe plan intern, cand iese prin Europa, nu face mare lucru. Asta inseamna ceva...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sunt de acord cu tine Radu,Juventus defileaza in campionat deoarece Inter,Roma,Milan si celelalte echipe sunt prea slabe,dar in Europa nu fac nici ei fatza deloc .. ceea ce e foarte ingrijorator pentru fotbalul italian ! 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...