Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

alert

Petr Cech se antrenează cu mingi de tenis

Recommended Posts

r4DNUDl.jpg

Chelsea se pregătește pentru returul optimilor de finală ale Champions League, contra formației turce Galatasaray, de marți, formația londoneză având avantajul egalului cu gol din prima manșă, de la Istanbul (VEZI AICI DETALII ȘI VIDEO).

 

La antrenamentul de luni de dimineață, Sky Sport a surprins imagini cu un exercițiu mai puțin obișnuit al portarului Petr Cech. Alături de antrenorul cu portarii de la Chelsea și alte două ajutoare ale acestuia, goalkeeperul ceh s-a pregătit cu mai multe mingi de tenis, nu doar cu cele de fotbal.

 

Imaginile pot fi o explicație pentru valoarea portarului lui Chelsea, considerat de ani buni unul dintre cei mai siguri din lume.

 

Chelsea - Galatasaray se joacă marți de la ora 21:45 și e transmis în direct pe Digi Sport 1. Fazele cele mai importante vor fi VIDEO în timp real pe digisport.ro și pe m.digisport.ro.

Sursa : digisport.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Asta e doar o metoda, sunt sigur ca la nivelul la care a fost, este si probabil va fi in continuare are antrenament foarte grele si este normal. Cred ca este in primii 10 portari din lume.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...