Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

alert

Guardiola îi ia apărarea Barcelonei: "Nu o scoateți din calculele calificării"

Recommended Posts

kKRLK8u.jpg

Barcelona a remizat în turul sferturilor de finală din UEFA Champions League, pe teren propriu, cu Atletico Madrid (1-1VIDEO AICI), iar șansele ei de calificare au scăzut considerabil. 

 

Catalanii au avut de remontat un 1-1 pe Camp Nou în tur de cinci ori în istoria participărilor din cupele europene. Trei dintre acestea au fost cu succes pentru Barcelona, iar de două ori a fost eliminată, în duelurile cu Milan (1989) și PSG (1995). 

 

Fostul antrenor al Barcelonei, în prezent pe banca lui Bayern Munchen, Pep Guardiola, consideră că accesul în semifinale se joacă încă în confruntarea dintre catalani și Atletico Madrid. 

 

Chiar dacă entuziasmul a scăzut vizibil în tabăra blaugrana, Guardiola este de părere că fosta sa echipă are șanse mari la calificare. 

 

"Nu trebuie să scoateți Barcelona din calculele calificării. Mai rămâne meciul retur și eu cred că are forța necesară să câștige. Barcelona are un sezon solid și cu siguranță dispune de jucători de clasă, pentru care nicio provocare nu este prea mare", a spus antrenorul lui Bayern Munchen. 

 

Sursa : digisport.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...