Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

alert

Cu titlul aproape acontat, steliștii au alt obiectiv: "Vrem să rămânem neînvinși până la final!"

Recommended Posts

pVe3lul.jpg

Steliştii sunt montaţi să termine sezonul neînvinşi pentru a sărbători în stil de mare campioni primul event după 17 ani."Matematic, putem pierde titlul.", avertizează Szukala înainte de următorul obstacol: deplasarea de la Timişoara.

 

Meciul va fi în direct la Digi Sport 1, sâmbătă, de la 21:30. Fazele cele mai importante vor fi VIDEO în timp real, pe digisport.ro și pe m.digisport.ro.

 

Laurenţiu Reghecampf era jucător în Ghencea ultima oară când Steaua a luat eventul, acum 17 ani. Acum, ca antrenor, este decis să termine sezonul neînvins. Doar Steaua, campioana Europei, Bayern şi Sparta Praga nu au pierdut până acum, dintre toate echipele continentului.

 

Cu titlul aproape acontat, Lukasz Szukala are un nou obiectiv până la finalul sezonului:

 

"Nu suntem relaxați, fiecare meci e important. Bine, 8 puncte sunt 8 puncte, iar matematic e posibil să pierdem campionatul. Nu vrem să pierdem niciun meci anul ăsta și acesta este obiectivul nostru!"

 

Deplasarea de la Timişoara este următorul obstacol al campioanei, care are un avans de opt puncte în Liga I. Meciul cu echipa lui Dan Alexa se dispută sâmbătă, iar Szukala nu e interesat de o victorie la scor:

 

"Pentru mine nu contează dacă e 1-0 sau 4-0. Eu vreau trei puncte și asta e cel mai important pentru mine."

 

Sursa : digisport.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...