Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

alert

Complot împotriva brașovenilor? Zotta: "Cineva ne vrea retrogradaţi"

Recommended Posts

RBEl6Ah.jpg

FC Brașov ocupă doar un modest loc 16 în clasament după 25 de etape și directorul general, Constantin Zotta, e de părere că de vină pentru sezonul slab al stegarilor nu sunt doar jucătorii ci și anumiți factori externi.

 

Oficialul brașovenilor e convins că anumiți oameni din fotbalul românesc nu doresc echipa din Brașov pe prima scenă a fotbalului românesc. "Echipa evoluează din ce în ce mai bine, dar din cauza unor factori care nu au legătură cu jocul echipei, am ajuns să pierdem puncte importante. Nu este normal ce ni se întâmplă şi sper ca cei care conduc FRF, să facă o analiză seriosă şi la ce se întâmplă în arbitraj. La urechile mele au ajuns anumite informaţii, cum că s-ar dori retrogradarea Braşovului, dar fără probe nu pot spune mai multe despre acest lucru. Noi ne vom vedea de treabă în continuare şi vom face totul pentru a salva echipa" a spus Zotta. 

 

O bună parte din vina pentru situația din clasament a echipei lui Țălnar o poartă arbitrii, e de părere directorul general al stegarilor."Nu e normal ca greşelile unor arbitri să afecteze munca unui club, să afecteze destine şi să ajungem să demitem antrenori. Este păcat că nu muncesc cu responsabilitatea pe care le-o dă ecusonul. S-au băgat aproape 2.700.000 de euro în instruirea lor. Arbitrii adiţionali care au fost la meciul nostru de la Vaslui, sunt din Timişoara, oraş care are echipă cu care noi ne batem direct pentru retrogradare. Eu sper ca la un moment dat, Haţegan să mai fluiere în alt meci şi să ne demonstreze că acum a fost doar o greşeală" a spus Zotta.

 

În ciuda situației dificile din clasament, Zotta susține că echipa sa nu va avea probleme cu obținerea licenței. "Nu se pune problema să ne mutăm la Mediaş. Am trecut ca opţiune şi Mediaşul, pentru că aşa face orice echipă, trece un stadion de rezervă în dosarul de licenţiere, însă nu se pune problema să ne mutăm. Suporterii pot sta liniştiţi", a clarificat Zotta. 

Zotta a fixat și obiectivul pentru cele 9 etape rămase de disputat.
"Trebuie să începem să adunăm puncte. Mai sunt 27 de puncte puse în joc, iar noi avem nevoie de 14-15 să ne salvăm. Am încredere că echipa poate câştiga meciul cu Astra", a încheiat Zotta.

 

Sursa : digisport.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...