Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

alert

Chelsea câștigă 6 milioane de euro sau scapă de un adversar de temut, dacă va juca în semifinale cu Atletico

Recommended Posts

10XkrUK.jpg

Atletico Madrid a eliminat-o miercuri seara pe Barcelona în sferturile de finală ale Champions League, după victoria cu 1-0 de pe teren propriu (VEZI AICI DETALII ȘI VIDEO), calificându-se astfel pentru prima oară după 40 de ani în semifinalele celei mai importante competiții continentale a cluburilor. Fază în care nu-și dorește să întâlnească pe Chelsea, dintr-un motiv inedit.

 

Dacă madrilenii vor fi trași la sorți să se lupte pentru finală cu echipa antrenată de Jose Mourinho, atunci vor fi nevoiți să scoată din visterie o sumă uriașă pentru a-l putea folosi pe unul dintre cei mai buni jucători ai lor. Thibaut Courtois este împrumutat de Chelsea pe Vicente Calderon și există o clauză specială între cele două formații, care pune sub semnul întrebării prezența portarului belgian într-o eventuală dublă directă în Champions League.

 

Concret, dacă cele două se întâlnesc într-o competiție europeană, Atletico trebuie să plătească 3 milioane de euro pentru fiecare meci în care Courtois apără împotriva echipei care-l deține. Asta înseamnă 6 milioane de euro achitați londonezilor pentru o posibilă dublă manșă în semifinale.

 

Tragerea la sorți a semifinalelor Champions League va fi vineri, de la ora 13:00, în direct pe Digi Sport 1.

 

Courtois a avut câteva intervenții salutare miercuri seara împotriva jucătorilor Barcelonei (VEZI AICI VIDEO), dar dacă Atletico va juca împotriva lui Chelsea, cel mai probabil el nu va fi pe teren. Enrique Cerezo, președintele formației din capitala Spaniei, a declarat miercuri, după calificarea în semifinale: "Este o sumă pe care nu o putem plăti!"

 

În vârstă de 21 de ani Courtois are șanse să fie desemnat cel mai bun portar în acest sezon de Champions League, în condițiile în care a primit cele mai puține goluri, doar 5 în 10 partide, fără ca echipa sa să piardă vreodată până acum.

 

Sursa : digisport.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...