Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

alert

A doua oară în acest sezon, Petrolul a avut doar străini titulari

Recommended Posts

DohwW26.jpg

Petrolul a învins duminică seara cu 3-2 la Constanța, pe Săgeata (VEZI AICI DETALII ȘI VIDEO), consemnându-se astfel prima victorie în deplasare cu Răzvan Lucescu pe bancă. Ploieștenii au egalat pe malul mării un record pe care tot ei îl stabiliseră, la începutul sezonului.

 

Lucescu jr a trimis pe teren la startul partide numai jucători străini, fiind a doua oară în acest sezon când Petrolul aliniază la startul unui meci o formație în care nu se regăsește vreun român.

 

Pe 17 august 2013, în etapa a 5-a a Ligii 1, Petrolul remiza acasă cu Ceahlăul, 1-1, într-o partidă în care Cosmin Contra a decis să înceapă doar cu străini. Contra a folosit formula: Pecanha - Alcenat, Geraldo, Yamissi, Guilherme - Mustivar, De Lucas - Boudjemaa, Hamza, Priso - Camara.

 

Duminică, Răzvan Lucescu i-a trimis pe teren în primul minut pe:Pecanha - Alcenat, Manasse, Geraldo, Guilherme - Mustivar, De Lucas - Priso, Albin, Teixeira - Tamuz. Hoban, Mutu, Marinescu, Zicu și Achim au fost românii de pe banca de rezerve, Zicu Hoban și Achim intrând pe parcursul disputei cu Săgeata.

 

"Eu am în lot 23 de jucători, nu mă uit din ce țară provin. Lucrăm împreună, traversăm momente fericite, dar și triste împreună. Am ales acest 11 fără să mă uit pe naționalitatea și cetățenia jucătorilor", a explicat Răzvan Lucescu după partidă decizia de a începe doar cu străini meciul.

 

În Liga 1 doar odată s-a mai întâmplat, înainte de Petrolul, ca o echipă să aibă doar fotbaliști din afara granițelor la startul unui joc. În octombrie 2008, Rapid a folosit și ea o echipă alcătuită doar din străini, într-un meci cu Gaz Metan, câștigat cu scorul de 4-2. Atunci, sub comanda portughezului Jose Peseiro, giuleștenii au început partida din Giulești în următoarea formulă: E. Andrade - Vella, R. Fernandes, J. P. Andrade, Bozovic - Adefemi, Paulista, Pitbull, Spadacio, Cesinha - Boya.

 

Sursa : digisport.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Stiu ca este o regula ca fiecare echipa sa aiba la meci 3 romani sau 5, nu stiu daca mai este. Eu asa imi aduc aminte ca este ceva de genul. Ar trebui introdusa o regula ca fiecare echipa din liga I sa aiba in primul 11 cel putin 5 romani, asta pentru a imbunatati fotbalul romanesc si echipa nationala.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...