Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

alert

Astra vrea revanșa în fața Stelei în finala Cupei. ”Ar fi o performanță la care puțini s-au gândit!”

Recommended Posts

Or1dJfG.jpg

Astra a pierdut lupta din campionat cu Steaua, însă visează la revanşă în finala Cupei. Giurgiuvenii sunt dornici să producă surpriza pe 23 mai fiindcă duc lipsă de trofee.

Astra a terminat anul trecut pe locul 4, însă anul acesta e gata să ţină cu dinţii de locul 2 şi să devină vicecampioană. Și asta pentru că lupta pentru titlu cu Steaua deja nu-i mai interesează pe giurgiuveni.


”În acest moment, campionatul este cel mai important și vrem să ne păstrăm poziția a doua”, a spus Florin Marin, antrenorul celor de la Astra.

”Ne-a lipsit doar puțină experiență și puțină șansă. Dar, anul viitor, de ce nu, am putea câștiga titlul”, a spus și Laban.

 

Dacă în campionat Steaua nu i-a dat nicio şansă, Astra speră să-i fure liderului măcar Cupa. Ar fi primul trofeu din istoria clubului. Şi jucătorii abia dacă îşi mai aduc aminte când au dus acasă ultimele premii.

”Eu am fost campion al Ciprului cu Anorthosis, în urmă cu cinci ani”, a spus Laban.

 

”La copii și juniori (râde). N-am câștigat niciunj trofeu până acum. oricum, ar fi o performanță la care puțini de aici s-au gândit la începutul sezonului”, a spus și Mățel.

”Pentru mine și pentru jucători este deja o performanță pentru că am ajuns în finala Cupei României. Într-un astfel de meci se pot întâmpla multe”, a completat ”Flocea”.

 

Sursa : digisport.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...