Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

alert

Sebastian Achim are oferte din străinătate, după ce a fost îndepărtat de Petrolul

Recommended Posts

Xm0NDbx.jpg

Fundașul dreapta Sebastian Achim (27 de ani) nu va mai juca la Petrolul în acest sezon, fiind îndepărtat de club deoarece a refuzat să-și prelungească angajamentul cu "lupii".

 

Într-o situație asemănătoare este și Enza Yamissi (DETALII), dar numai Achim este sigur că își va găsi rapid o echipă care să-i ofere un salariu bun. Dorit de grupări din Rusia și Ucraina, jucătorul care a bifat 8 meciuri în acest sezon de Liga 1 la Petrolul a oferit un interviu pentru stiridesport.ro.El a avut cuvinte frumoase la adresa fanilor de la Ploiești și privește cu optimism spre viitor.

 

"Eu mi-aș fi dorit să rămân la Petrolul, însă conducerea nu a fost de acord cu condițiile impuse de mine. A fost cea mai frumoasă perioadă din viața mea. Am câștigat Cupa României, singurul trofeu din carieră și nu voi uita niciodată asta. Am mai multe oferte, atât din străinătate, cât și din țară.

 

Le voi analiza pe toate și voi decide unde voi merge. Trebuie să analizez foarte bine ofertele, am și eu o vârstă și toate aspectele sunt importante. Fanilor le mulțumesc pentru susținerea de care au dat dovadă. Sunt minunați! Să rămână alături de echipă, deoarece, cu Petrolul va câștiga titlul în anii care urmează!", a mărturisit Achim.

 

Cotat la 600.000 de euro de site-urile de specialitate, Achim a fost crescut de FC Bihor Oradea, iar la Petrolul a ajuns odată cu "grupul Walter", de la Universitatea Cluj.

 

Sursa : digisport.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...