Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

alert

Niculae, nervos pentru că l-a vândut pe Fatai: "L-am dat pe nimic și n-avem vârf"

Recommended Posts

7vOuXNK.jpg

Transferat în septembrie 2013 la FC Brugge, atacantul nigerianKehinde Fatai (24 de ani) este regretat din plin de patronul Astrei, Ioan Niculae. Din cauza lipsei de eficacitate a lui Yazalde, Budescu sau Ivanovski, Niculae a ajuns să să gândească la Fatai cu tristețe.

 

"Echipa n-a jucat rău, ca și în multe alte meciuri, dar este o echipă boantă, fără vârf de atac. Dacă din ocaziile pe care ți le creezi nu reușești să înscrii, se poate termina 'nula a nula'. Jucăm, ce, e o rușine dacă nu luăm locul 2? Sunt supărat pe mai multă lume, dar în mod deosebit pe mine. Pentru că am avut un vârf de atac foarte bun, foarte bun (n.r. Fatai), și l-am dat pe nimic să se ducă afară, iar noi am jucat tot campionatul fără vârf. Dacă echipa asta avea un vârf de atac, acum aveam cu 7 puncte în plus. Yazalde nu este vârf de atac!", a declarat Ioan Niculae după partida cu Gaz Metan, încheiată la egalitate, scor 0-0 (DETALII).

 

Fatai a fost golgheterul giurgiuvenilor în ultimele două sezoane, cu câte 10, respectiv 14 goluri stagionale în Liga 1. Africanul are și 7 selecții la naționala olimpică a Nigeriei, pentru care a marcat de patru ori. Emisarii clubului belgian l-au urmărit îndelung în ultimele luni și au decis toamna trecută să facă o ofertă concretă pentru Fatai.

 

El a fost adus în România de Ion Marin, în 2007, pe vremea când "Săpăligă" antrena la Constanța. Atacantul născut la Abuja a marcat un singur gol în cupele europene, în deplasarea cu Trencin (3-1 VIDEO), în cele șase meciuri disputate în campania din vara trecută.

 

Sursa : liga1.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Un jucator foarte rapid in regim de viteza .. imi placea foarte mult 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...