Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

alert

Reghecampf poate stabili un nou record în Ghencea: „Îmi doresc să câștig și al treilea titlu”

Recommended Posts

ipXMb5q.jpg

Laurenţiu Reghecampf poate stabili un nou record în Ghencea. După Revoluţie, doar Dumitru Dumitriu a reuşit trei titluri consecutive în Ghencea şi a adus şi ultimul event. Rămân să câştig din nou campionatul - a anunţat Reghecampf.

 

Cu trei titluri consecutive în Ghencea în anii '90, Dumitru Dumitriu aşteaptă să fie ajuns şi chiar depăşit de Laurenţiu Reghecampf ca performanţe. Actualul antrenor al roş-albaştrilor a câştigat de două ori la rând campionatul şi promite să repete performanţa şi în sezonul următor.

 

„Vreau să fiu învins cât mai repede de Reghe. El poate și la anul, și anul următor. Peste doi ani poate face patru consecutive și va fi cu adevărat cel mai titrat”, a declarat Dumitru Dumitriu.

 

„Am un contract pe care doresc să-l duc la bun sfârșit și îmi doresc mult să câștig și al treilea campionat”, a declarat și antrenorul Stelei.

 

Steaua poate face eventul dacă se va impune în faţa Astrei pe 23 mai. Reghecampf l-a ajutat din teren pe Dumitriu la ultimul event.

 

„Era un băiat liniștit, cu care puteai discuta. Un băiat inteligent, care se interesa de antrenamente, de ce jucăm, de ce rol are și ce trebuie să facă în jocuri. Deci era un jucător pe care de atunci îl preocupa problema aceasta a antrenoratului”, a povestit ”Țiți” Dumitriu.

 

Reghecampf mai are un capitol la care speră să îl depăşească pe Dumitriu. Fostul tehnician din Ghencea a reuşit câte o victorie în fiecare din cele trei sezoane de UEFA Champions League în care a participat cu Steaua. Reghecampf are doar trei egaluri şi vrea să dea lovitura în toamnă. Ca să ajungă în grupe, roş-albaştrii vor trebui să treacă trei tururi preliminare.

 

Sursa : liga1.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...