Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

alert

Capră îi ”urechează” pe fotbaliști: ”Sunt dezamăgit, echipa a fost de nerecunoscut. Nu mă gândesc la blat, o fi fost un jucător, doi, trei!”

Recommended Posts

gQI1WXN.jpg

Dan Capră, principalul finanțator al celor de la Petrolul, îi acuză pe Răzvan Lucescu și pe jucători pentru modul în care au tratat meciul cu FC Viitorul și spune că nu vrea să se gândească la lucruri necurate.

Petrolul Ploiești a pierdut, duminică seară, meciul de la Chiajna, în fața celor de la FC Viitorul, 0-2 (DETALII AICI și VIDEO), după un meci în care trupa lui Gică Hagi se putea impune chiar la un scor și mai mare (DETALII AICI și VIDEO).

 

VIDEO cu explicațiile lui Răzvan Lucescu după eșecul din fața celor de la FC Viitorul

 

Înfrângerea, dar mai ales maniera de joc a elevilor lui Răzvan Lucescu l-a lăsat fără cuvinte pe Dan Capră, principalul finanțator al ploieștenilor, care a lansat un atac fără precedent la adresa echipei sale, într-un interviu acordat pentru prosport.ro.

Echipa a fost de nerecunoscut, inclusiv cum a pregătit meciul. Dezastruos! Felul în care s-a prezentat echipa și cum s-a pregătit meciul a fost unul rușinos. Am fost foarte relaxați, nemotivați. De când sunt la Petrolul n-am văzut așa ceva”, a spus Capră.

 

”Sunt atât de bou, e ceva rotund și nu știu de ce să mă agăț”

Omul numărul 1 din conducerea clubului nu crede în lucruri necurate la acest meci. 

Sunt atât de bou, e ceva rotund și nu știu de ce să mă agăț. O fi un jucător, doi, trei, și-o fi băgat dracu coada. Nu mă gândesc la blat sau altele. Nu vreau să cred chestia asta. Îmi vin în minte tot felul de tâmpenii, de idioțenii, dar nu-mi pot explica o asemenea atitudine, sunt dezamăgit.

În concluzie, chestia cu blatul e mult prea deplasată. Jocul nostru a fost execrabil, mizerabil, la fel și atitudinea celor implicați direct, de la un cap la altul”,
a conchis Dan Capră.

 

Sursa : liga1.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...