Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

alert

CR7, primul care marchează în două finale UCL pentru echipe diferite!

Recommended Posts

JTF0AQM.jpg

Ronaldo a ajuns la al cincilea trofeu important cucerit cu Real Madrid, dar cel câștigat sâmbătă seară la Lisabona are ceva aparte.

Real Madrid a câștigat cel de-al 10-lea trofeu UEFA Champions League, contra celor de la Atletico Madrid, scor 4-1, după prelungiri (DETALII AICI), la finalul unei finale dramatice.

Ramos i-a readus pe ”galactici” în meci, grație reușitei din minutul 90+3, pentru ca apoi în prelungiri elevii lui Carlo Ancelotti să se dezlănțuie și să mai puncteze de trei ori în cele două reprize de prelungiri. Scorul final a fost obținut de Cristiano Ronaldo, care a obținut un penalty în minutul 120, faultat fiind de Godin, după care tot el a transformat lovitura de la punctul cu var.

 

Cu golul reușit din penalty, Cristiano Ronaldo l-a egalat pe Lionel Messi pe locul 2 în topul marcatorilor all-time din UEFA Champions League, ambii având acum 67 de goluri (exceptând preliminariile, unde portughezul are o reușită în plus). Deocamdată, lider rămâne Raul Gonzales, legenda madrilenilor având 71 de goluri în cea mai importantă competiție inter-cluburi. În același timp, portughezul a ajuns la 17 goluri marcate în actuala ediție din Champions League.

 

Acesta n-a fost însă singurul motiv de bucurie pentru Cristiano Ronaldo. Atacantul descoperit de Ladislau Boloni la Sporting Lisabona, a devenit primul fotbalist din lume care a marcat în două finale de UEFA Champions League pentru două echipe diferite, în actualul format al competiției (din 1992 încoace).

Prima reușită a lui ”CR7” datează de la 21 mai 2008, atunci cândManchester United câștiga trofeul UCL în fața celor de laChelsea, după loviturile de departajare (6-5). Scorul final, după 120 minute de joc, a fost egal (1-1), golurile fiind marcate în prima repriză de Ronaldo (26) și de Lampard (45). Lusitanul a ratat apoi în seria loviturilor de departajare.

 

În istoria finalelor UCL și CCE, doar CR7 și Velibor Vasovic au marcat pentru cluburi diferite în ultimul act. Sârbul înscria în finalele din 1966 (pentru Partizan) și 1969 (pentru Ajax).

 

Sursa : digisport.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ronaldo = machine-goal/record-man B-):X Acest fotbalist fenomenal, de altfel si cel mai bun din lume, doboara record dupa record. 

 

 

 

HALLA MADRIIIIIIIID!!! 

https://www.youtube.com/watch?v=dOyEQcy9Rzw

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bravo lui dar cred ca recordul lui va pica la fel cum a picat si precedentul, al lui Messi. Se marcheaza foarte multe goluri in grupe pentru ca echipele din urnele 3 si 4 sunt cu mult mai slabe decat cele din urna 1 si chiar 2. Apoi daca esti cap de serie, in optimi sau care e faza imediat dupa grupe, iar ai sanse bune sa pici cu o echipa slaba. Oricum, recordul lui clar nu va fi batut asa usor. Si pe Messi, care cred eu ca ar fi cam singurul care ar putea, nu prea-l vad in urmatorii ani, tinand cont de ce regres are atat el cat si Barcelona.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Recordurile o sa fie doborate .. ca doar deaia sunt recorduri .. Real a avut si o grupa usoara 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...