Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Legolas

Gotham

Recommended Posts

serial-gotham-2014.png

 

În loc de o simplă poveste de origine despre Batman, serialul tv Gotham, îl va urma pe tânărul detectiv James Gordon, în zilele sale din tinereţe, pe vremea când Bruce Wayne era doar un copil, alături de o serie de personaje cunoscute, înainte de a deveni super răufăcătorii cunoscuţi Joker, Riddler, Penguin sau Catwoman.

Zvonurile au sugerat că o serie de televiziune inspirată din povestea lui Batman, era în curs de dezvoltare la Fox și având în vedere că adaptările cu supereroi sunt acum mult mai profitabile decât oricând, nu a fost o mare surpriză atunci când în cele din urmă, reţeaua de televiziune a anunţat că va realiza serialul intitulat, Gotham. Acum mai bine de o jumătate de an, cei de la Fox şi-au făcut intențiile oficiale și au confirmat cel puțin treisprezece episoade ale viitorului serial. O distribuție puternică de artiști și personaje au fost anunţate, inclusiv Ben McKenzie (Gordon), Donal Logue (Harvey Bullock), Jada Pinkett Smith (Fish Mooney), David Mazouz (Bruce Wayne), Robin Lord Taylor (Penguin), Cory Michael Smith (Riddler), Carmen Bicondova (Selina Kyle), precum și scenarişti talentați cum ar fi Bruno Heller (The Mentalist).

Sunt mai mult decât sigur că toate acestea, ar trebui să ofere o platformă solidă pentru a construi un serial puternic, mai ales că reţeaua de televiziune şi cei de la Warner Bros, promit să exploreze şi alte poveşti precum cea a lui Joker sau Catwoman. Trebuie să recunoaştem că serialul Gotham, este un proiect ambiţios şi după cum veţi vedea din primul trailer, rezultă un amestec de poveşti interesante din universul Batman şi o adevărată introducere în lumea interlopă din Gotham City. Desigur, nu există prea multe proprietăți din cărţile de benzi desenate, ce pot fi explorate la fel ca povestea şi personajele din franciza Batman, dar fanii au fost oarecum suspicioşi în ceea ce priveşte serialul ce inițial trebuia să fie doar despre copilăria lui Bruce Wayne, înainte de a deveni Batman. Totuşi, primul trailer nu lasă nici o îndoială că, atunci când Bruce Wayne este un personaj în orice peliculă, el va fi de departe, starul din lumina reflectoarelor.

Este ușor de înțeles de ce Bruce Wayne (David Mazouz) ar fi unul dintre principalele puncte de atracţie ale primului trailer pentru serial, deoarece atât el, cât și uciderea părinților săi, este o poveste destul de cunoscută în rândul fanilor de benzi desenate. Primul trailer încearcă să îl introducă pe Jim Gordon ca şi omul ce a promis să găsească vinovați din spatele crimei, în timp ce călătoria sa în lumea interlopă din oraşul Gotham, va avea suficiente personaje să îl țină ocupat pentru săptămâni întregi. Din fericire, partea întunecată a oraşului Gotham, pare a fi importantă în ADN-ul show-ului şi este evident că personajele negative ale universului Batman, vor ajuta serialul să facă diferenţa dintre acțiune pură şi o altă adaptare a unei cărţi de benzi desenate. Deși Penguin, Riddler, Catwoman și o tânăra Poison Ivy, au câteva apariţii scurte în trailer, mă aştept ca toate aceste personaje colorate, să joace un rol important, chiar dacă acestea nu vor apărea fi în formă sau în costumele originale pe care fanii au ajuns să le cunoască și să le îndrăgească.
Îţi place sau nu, cei de la Fox şi Warner Bros, sunt încrezători că publicul consumator de seriale, va fi dornic să vadă ceea ce au creat ei, în toamnă, atunci când serialul Gotham, va debuta pe Tv.
 
Trailer:
 
Sursa: www.allentto.com

Share this post


Link to post
Share on other sites

Da, intradevar serialul pare promitator. O sa il vad si eu in Toamna cand va aparea.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...