Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

alert

Diego Lopez salută venirea lui Torres la Milan. "Va fi mult mai folositor decât Balotelli!"

Recommended Posts

b5XQuFP.jpg

Fernando Torres a reprezentat principala lovitură reușită de AC Milan în perioada de transferuri care s-a încheiat la finalul lunii august, spaniolul având misiunea de a-l înlocui pe Mario Balotelli, vândut la Liverpool. Ibericul este împrumutat de Chelsea pentru doi ani, după ce nu a marcat decât 46 de goluri în trei ani și jumătate pentru londonezi (DETALII AICI).

 

Venirea sa la AC Milan a fost salutată de un alt nou venit în rândurile rossonerilor. Diego Lopez a lăsat Real Madrid după ce l-a ținut pe bară în La Liga pe Iker Casillas în ultimul an și jumătate, pentru ca de acum înainte să asigure buturile milanezilor.

 

Mai mult, Lopez și-a susținut conaționalul, despre care crede că va ajuta mult noua sa echipă:

 

"Este o mare realizarea aducerea lui Torres. Vorbim despre un fotbalist care a reușit lucruri extraordinare până acum, care are o mare experiență competițională și care beneficiază de mare viteză. Balotelli? Torres va fi mult mai folositor lui Milan, vă veți convinge de acest lucru", a declarat Diego Lopez pentru postul TV special al grupării italiene.

 

Lopez a mai adăugat și că nu a ezitat nicio secundă în momentul în care a fost ofertat de Milan, mai ales că fostul său antrenor de la Real, Carlo Ancelotti, i-a lăudat clubul:

 

"Sunt multe similitudini cu Real. Vorbim de două cluburi mari la orice nivel al administrației și al infrastructurii. Am început să cunosc orașul și să mă obișnuiesc cu colegii, sper ca totul să meargă cât mai bine.

Practic, am sărit pe ocazia de a ajunge la Milan. Ancelotti mi-a vorbit mult despre echipă, despre club, iar vorbele sale au fost adevărate în întregime. Dacă ne vom pregăti bine, cred că ne putem bate cu oricine".

 

Sursa: digisport.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...