Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

alert

Porumboiu: Nu cred că Cerniauskas e o soluție pentru Steaua

Recommended Posts

F6x8BEj.jpg

Vytautas Cerniauskas nu este o soluție pentru Steaua, consideră fostul patron al celor de la FC Vaslui, Adrian Porumboiu, care este de părere că actualul portar al campioanei, Giedrius Arlauskis, este mult mai valoros.

 

"Nu cred că Cerniauskas e o soluție pentru Steaua. E bun, dar nu. E diferență mare între Cerniauskas și Arlauskis", a spus Porumboiu, la emsiunea "Digi Sport Special".

 

Fostul portar al Vasluiului evoluează în prezent în Polonia, la Korona Kielce, însă lituanianul este dispus să revină în România, în cazul în care Steaua va face o ofertă după o posibilă despărțire de Arlauskis, al cărui contract expiră la finalul acestui sezon.

 

"Știu că staff-ul tehnic al Stelei îl place pe Cerniaukas și dacă ar fi vorba de o ofertă concretă, cu siguranță ne-am înțelege imediat. Korona nu i-ar face probleme, pentru că el a semnat doar un contract până la finalul sezonului", a declarat Antolie Sarpe, agentul portarului, pentru publicația transfery.info.

 

Cerniauskas a mai apărat în România la FC Vaslui, între 2010 și 2014, perioadă în care a strâns 67 de apariţii în tricoul moldovenilor.

 

Sursa: digisport.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

cerbiauskas e un portar excelent ... nu stiu de ce zice asta porumboiu

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...