Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

alert

Wesley, pe lista de transferuri. Reduceri de salarii cu 25% pentru toţi jucătorii de la CSMS

Recommended Posts

Shsoeef.jpg

CSMS Iaşi a renunţat la Munteanu şi Dobre, vrea să se despartă şi de Novac si Visa şi va diminua salariile fotbaliştilor cu 25%.

 

Conducătorii moldovenilor au considerat că principalii vinovaţi de rezultatele nesatisfăcătoare obţinute în prima jumătate a sezonului sunt jucătorii. Drept urmare, şefii clubului ieşean au decis să renunţe la cinci fotbalişti, cel mai important nume fiind cel al luiWesley.

 

“În urma comportării din turul campionatului, s-a decis despărţirea de mai mulţi jucători. Munteanu şi Dobre au acceptat deja rezilierea contractelor, Wesley, Novac şi Visa încă nu. Ei sunt pe lisa de transferuri şi se vor pregăti separat de echipă. Călugăru va fi împrumutat în retur. Fotbaliştii care vor rămâne vor avea contractele diminuate cu 25% începând cu anul viitor. Dacă retrogradarea va fi evitată, sumele reţinute vor fi achitate la sfârşitul campionatului”, a declarat preşedintele CSMS, Florin Prunea.

 

Wesley Lopes (33 de ani) a jucat doar o repriză în meciul dintreCSMS Iași și Steaua, din Cupa Ligii, prestația sa enervându-i pe cei din conducerea moldovenilor.

VIDEO CSMS Iași - Steaua, 0-3. Moldovenii au pierdut, fără drept de apel, meciul contra Stelei, din cadrul sferturilor de finală ale Cupei Ligii, dar prestația elevilor lui Nicolo Napoli i-a iritat la culme pe cei din conducerea clubului.

 

 

Florin Prunea, președintele moldovenilor, s-a declarat dezamăgit total de brazilian, cel care a fost schimbat la pauza meciului cu gruparea din Ghencea.

”Problema nu este că am pierdut cu Steaua, ci cum am pierdut. Ar trebui să le fie ruşine la toţi. Sunt jucători care nu mai au ce căuta aici. Am crezut că am de-a face cu jucători de caracter, dar m-am înşelat.

Wesley a fost penibil, jenant. El a venit la Iaşi pentru orice altceva decât pentru fotbal. Eu nu am fost de acord cu aducerea lui în vară şi iată că am avut dreptate”
, a spus Florin Prunea.

 

Sursa: digisport.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...