Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

alert

”Scântei” în discuțiile dintre Steaua și MApN. ”Nu vrem să negociem nimic cu Ar######, sper să fie o înţelegere”

Recommended Posts

o21cSjH.jpg

Conducerea Stelei a fost înștiințată de către George Boroi, președintele Clubului Sportiv, că este așteptată la discuții, dar nu se știe deocamdată și când se va produce această întâlnire.Valeriu Argăseală, președintele roș-albaștrilor, a replicat că altele sunt prioritățile roș-albaștrilor în acest moment.

Echipa de fotbal a Stelei nu mai poate folosi iar marca, începând de luni, 15 decembrie, dar oficialii grupării din Ghencea nu se grăbesc să se pună la masa tratativelor cu reprezentanțiiMApN.

Valeriu Argăseală, președintele roș-albaștrilor, a spus că a fost înștiințat de către George Boroi, omologul său de la CS, că sunt așteptați la discuții.


”Noi nu vrem să negociem cu Armata, sper să fie o înțelegere. Dacă nu, atunci vom pune în aplicare decizia Înaltei Curți”, a spus Valeriu Argăseală.

 

 

Oficialul trupei din Ghencea a subliniat însă că altele sunt problemele majore ale roș-albaștrilor în aceste zile.
wWfidS2.jpg
”În momentul de față, prioritate au contractele jucătorilor aflate la scadență. Noi vrem să prelungim angajamentele acestora.

În cazul în care nu ne vom înțelege, vom vedea ce jucători vom transfera, pentru că ne dorim o echipă puternică, capabilă să câștige toate trofeele pe plan intern, dar și să se califice în UEFA Champions League, în ediția viitoare”
, a opinat Argăseală.

 

Sursa: digisport.png

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...