Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

alert

Real a intrat în "pole position" pentru transferul lui Reus, care a refuzat-o pe Barcelona

Recommended Posts

OHfoO6G.jpg

Marco Reus este tot mai aproape de o plecare de la Borussia Dortmund la finalul acestui sezon, a cărui primă parte nu a fost deloc strălucită pentru finalista UCL din 2013. Barcelona a încercat să îi obțină semnătura, dar s-a lovit de refuzul fotbalistului.

 

Catalanii au interdicție la transferuri în următoarele două perioade de mercato, astfel că nu vor putea acționa în vară, când Reus (25 de ani) va pleca, cel mai probabil, de la Dortmund. Convinși că stilul germanului se potrivește cu cel al echipei, au încercat să îl convingă să mai aștepte un an și să vină din 2016 pe Camp Nou, dar s-au lovit de refuzul acestuia.

 

Răspunsul lui Reus a fost resimțit ca un triumf la Madrid, iar șefii Realului au făcut deja primii pași, ajungând să discute și cu agentul germanului. Deținătoarea trofeului UEFA Champions League va avea, totuși, un concurent puternic în cursa pentru semnătura lui Reus: pe Bayern Munchen.

 

În presa germană au apărut deja vești potrivit cărora jucătorul ar fi început deja să învețe limba castiliană, un dialect vorbit în zona Castilla, ceea ce ar însemna o pregătire intensă pentru un transfer pe viitor pe Santiago Bernabeu. La fel s-a întâmplat și în 2007, când fundașul german Christoph Metzelder a venit tot de la Borussia Dortmund la Real.

 

17,1 milioane de euro a plătit Borussia Dortmund în 2012 pentru transferul lui Marco Reus de la Borussia Monchengladbach.

 

Nu a câștigat vreun trofeu cu Dortmund, însă a jucat cu ei finala UEFA Champions League (2013), finala Cupei Germaniei (2013) și Supercupa Germaniei (2012).

 

2012 este anul în care Marco Reus a fost ales fotbalistul anului în Germania. A fost și jucătorul sezonului la Borussia Dortmund în sezonul 2013-2014.

 

Sursa: digisport.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...