Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Korleone

Varela a ajuns în Turcia și s-a alăturat lotului Stelei, după participarea la Cupa Africii

Recommended Posts

J4uJWWE.jpg


 


 


Steaua se pregătește în aceste zile în Antalya, în al doilea cantonament al iernii și mai are de disputat trei partide amicale, toate urmând să fie transmise în direct de Digi Sport 1. Dacă de miercuri campioana va pierde 8 oameni de bază, convocați la lotul selecționatei divizionare, de duminică antrenorul Costel Gâlcă are și motive de bucurie. A revenit la echipă Fernando Varela, după participarea la Cupa Africii pe Națiuni.

 

Varela a jucat la turneul final din Guinea Ecuatorială cu echipa națională a Insulelor Capului Verde, care însă a părăsit competiția după faza grupelor. Selecționerul Rui Aguas l-a folosit pe fundașul stelist integralist în toate cele trei meciuri din grupe, 1-1 CU Tunisia, 0-0 cu DR Congo și 0-0 cu Zambia.

 

Din păcate pentru Varela, naționala sa a terminat doar pe trei în clasament, ratând calificarea în sferturi fără înfrângere, la golaveraj. Practic, Capul Verde și DR Congo au avut ambele câtre trei puncte, după trei remize, dar congolezii au marcat două goluri, primind dou, iar Varela și coechipierii săi doar unul.

 

După eliminarea din grupe, pe 26 ianuarie, Varela a primit doar 4 zile libere și de luni va intra în programul normal de pregătire al Stelei.

 

 

SursaXTxBkep.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...