Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

alert

"Câinii" aşteaptă al 12-lea transfer al iernii. "Dinamo i-a plătit memoriul depus împotriva Ceahlăului"

Recommended Posts

UVmpuZv.jpg

Dinamo trebuie să mai aştepte până să realizeze al 11-lea transfer al iernii. După ce s-au întărit în centrul defensivei prin aducerea lui Lucian Goian şi revenirea lui Andrei Cordoş, "câinii" află în această săptămână dacă pot semna cu un alt fundaş central, Andrei Marc.

 

Internaţionalul de tineret mai avea de primit 13.000 de euro de la Ceahlăul, iar Comisia pentru Soluţionarea Litigiilor l-a declarat liber de contract. Nemţenii au făcut însă recurs.

 

"E un recurs, până în momentul de faţă Marc este jucătorul lui Ceahlăul. Sunt cluburi care l-au contactat şi nu trebuie să ne ascundem. Dinamo a contactat acest jucător, şi el a declarat asta, i-a plătit chiar memoriul depus împotriva Ceahlăului", a declarat directorul sportiv al Ceahlăului, Renzo Rossi.

 

Marc are o cota de piaţă de 750.000 de euro şi a disputat 70 de partide în tricoul Ceahlăului. Fotbalistul de 21 de ani şi-a dat deja acordul pentru a evolua în Ştefan cel Mare. 

 

11 transferuri a făcut Dinamo în această iarnă: Marius Niculae, Hatem Elhamed, Henrique, Valentin Munteanu, Nicolae Grigore, Serginho, Lucian Goian, Naumovski, Cristescu, Grozav şi Machado

 

Sursa : digisport.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...