Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

alert

Astra l-a pierdut pe Bumba! Narcis Răducan: "S-au terminat banii și nu s-a vrut să se facă plata!"

Recommended Posts

4H8cjRC.jpg

Claudiu Bumba nu va juca la Astra în returul campionatului!Narcis Răducan, în prezent la ASA Târgu Mureș, a explicat situația jucătorului, care a făcut pregătirea de iarnă cu giurgiuvenii.

 

"Conform unei înțelegeri la care a luat parte și Claudiu, Astra trebuia să plătească cei 200.000 de euro plus TVA în trei săptămâni, iar apoi o penalitate de 50.000 de euro, pentru că au ținut un jucător și nu au făcut plata către ASA. Bumba a fost unul dintre puținii jucători lăudați în acest turneu al echipei naționale. Nu văd niciun motiv să pierzi un jucător care în această iarnă a fost căutat și de Steaua, și de Dinamo", a spus Răducan.

 

În comunicatul celor de la Astra, Narcis Răducan este acuzat că n-a avut drept de semnătură la anumite clauze din contractul lui Bumba.

 

"Am văzut comunicatul, e o glumă ieftină asta, dar dacă eu n-am avut dreptul să semnez, tot eu am semnat cu aceeași mână, și cu aceeași ștampilă primită de la club, și în demersul de a aduce banii de la UEFA, peste 1 milion și jumătate de euro au fost aduse cu aceeași semnătură, cu aceeași mână", a mai afirmat Răducan, care a ținut să completeze. "Cu aceeași semnătură au fost trimise oferte și către alți patru-cinci jucători din prima ligă, deci nu stă în picioare acest dribling destul de precar".

 

"Jucătorul se va întoarce la ASA!"

Oficialul celor de la Târgu Mureș spune că Astra se confruntă cu serioase probleme financiare.

 

"Cu siguranță, s-au terminat banii și nu s-a vrut să se facă plata pentru acest jucător. Nicio problemă, exista o clauză de care știa toată lumea, jucătorul se va întoarce la ASA, ne va ajuta să ne îndeplinim obiectivele, perspectiva de a juca în cupele europene îl încăntă și pe jucător".

 

Sursa : digisport.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...