Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Marci

România, din nou cu două echipe în UEFA Champions League! Salzburg a fost eliminată de Villarreal

Recommended Posts

KQexsEB.jpg
 

România va avea din nou, începând din sezonul 2016 - 2017, două echipe în preliminariile UEFA Champions League. Pentru această performanţă, pretendentele la primele două locuri din Liga I aveau nevoie ca Salzburg să nu mai obţină încă două succese în acest sezon de Europa League, pentru ca Austria să nu depăşească România (locul 15) în clasamentul coeficienţilor.

 

Ultima reprezentantă a austriecilor a fost eliminată de Villarreal în şaispezecimile Europa League. După ce pierduse în tur cu 1-2, în Spania, fosta adversară a Astrei Giurgiu s-a recunoscut învinsă şi pe teren propriu, 1-3. Golurile au fost marcate de Djuricin, respectiv Vietto (2) şi Giovani dos Santos.

 

Sursa: digisport.ro

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu vad unde ar fi bucuria in toata treaba asta...deoarece fotbalul romanesc este mort din toate punctele de vedere ,avem in insolventa jumatate din campionat iar nivelul fotbalistic nu este 0 este -1 . Avem  5  echipe in insolventa Otelul Galati , Petrolu Ploiesti , Universitatea Cluj , Dinamo Bucuresti , CFR Cluj din care doua sunt in fruntea clasamentului ..trist pentru ca ajungem acolo in Champions League si ne facem de toata rusinea luam multe goluri nu aratam nimic ..bine ne intoarcem cu niste bani de acolo dar doar atat si nimic mai mult  nici macar Steaua nu mai este ce a fost pentru ca nivelul campionatului este scazut deci clar si nivelul ei scade si cand intalneste o echipa cat de cat puternica (ludogoret)  clacheaza....

Share this post


Link to post
Share on other sites

La ce echipe si antrenori avem, mai bine nu ne mai prezentam la meciuri.Avem un campionat de tot rasul cu jucatori care dau cu stangu'n dreptul si sa nu mai zic de marii patroni care isi iau banutu si dupa se duc la racoare.

Share this post


Link to post
Share on other sites

10336598_10152913712758678_9076910910311

 

Poza spune tot

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bine, bine. Să fie două echipe în UCL, dar unde-i valoarea staffului tehnic și a jucătorilor echipelor românești? Echipă care mai mișcă e Steaua, însă și ea se stinge încetișor.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sa fie 2 echipe in Ucl ? degeaba .. cine intra ? astia care.s in insolventa ? :))

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...