Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

alert

Zlatan a dezvăluit un mare regret al carierei: "Îmi pare rău că nu am colaborat mai mult cu Mourinho"

Recommended Posts

GOeg5bz.png

Chelsea şi PSG dau piept pe Stamford Bridge în returul optimilor UEFA Champions League. Manşa a doua porneşte de la scorul de 1-1 şi liderul din Premier League porneşte cu prima şansă la calificarea în sferturile competiţiei, acolo unde a eliminat şi în sezonul trecut campioana din Hexagon.

 

Zlatan Ibrahimovic şi-a revenit la timp. După ce nu marcase decât două goluri în ultimele 7 meciuri pentru parizieni, atacantul de 33 de ani a înscris o dată şi a dat o pasă decisivă în victoria categorică obţinută în faţa lui Lens, 4-1.

 

Ibra nu a ezitat să îl elogieze pe Jose Mourinho, managerul londonezilor, chiar înaintea meciului direct. "Am lucrat împreună un an la Inter. Ne-am înţeles perfect şi singurul meu regret este că am colaborat împreună numai un sezon", a declarat golgheterul suedez pentru Telefoot.

 

Cei doi au câştigat un titlu în Serie A, cu Internazionale, în sezonul 2008 - 2009, înainte ca Zlatan să plece la Barcelona, într-o afacere în care milanezii s-au ales cu 35 de milioane de lire sterline, dar şi cu Samuel Eto'o. În acea stagiune, Ibrahimovic a fost golgheter în Italia, cu 25 de reuşite, şi a fost ales şi "Cel mai bun jucător străin al anului".

 

Sursa : digisport.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cred ca Mourinho reusea sa faca din Ibrahimovic un balon de aur ;;) parerea mea ..

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...