Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

alert

Huntelaar e primul fost jucător de la Real care le dă două goluri "albilor": "Nu a fost o răzbunare"

Recommended Posts

2Yu7Tvw.jpg

VIDEO Real Madrid - Schalke 3-4. Unul dintre cei mai buni oameni de pe teren a fost Klaas-Jan Huntelaar. Olandezul de 31 de ani a devenit primul fost jucător care marchează o ”dublă” împotriva luiReal Madrid, în toată istoria Champions League.

 

Golgheterul lui Ajax din 2009 a fost cumpărat de Real Madrid pentru 27 de milioane de euro și după mai puțin de un an a fost vândut la AC Milan pentru doar 15 milioane.

 

Nici în Italia nu a rezistat decât un sezon, iar din vara lui 2010 evoluează pentru Schalke:

 

"Nu a fost vorba despre vreo răzbunare pe cei de la Real Madrid. Mă simt excelent aici pe Bernabeu, cel mai frumos stadion din toată lumea.

Dacă mai aveam parte de încă 5 minute, poate am fi reușit să marcăm încă o dată. Am ratat o șansă bună. Ne va fi greu să acceptăm acest lucru, dar rămânem cu amintirea unei victorii frumoase.", a spus Huntelaar.

 

Fostul jucător al trupei blanco îi îndeamnă pe fanii de pe Bernabeu să aibă încredere în echipa lor. Huntelaar merge pe mâna Realului și la această ediție UCL:

 

"Acesta a fost un singur meci. Este o echipă cu calități imense, se află într-o poziție bună să își apere trofeul. Cred că Real poate câștiga din nou UEFA Champions League, deși nu le va fi ușor.", a conchis vârful de 31 de ani.

 

Sursa : digisport.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...