Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

alert

Gareth Bale a făcut din nou un meci slab și toată lumea îl vrea plecat de la Madrid!

Recommended Posts

8ggAuZ4.png

VIDEO Real Madrid - Schalke 3-4. Gareth Bale (25 de ani) cunoaște o scădere dramatică de formă în cel de-al doilea său sezon la Real Madrid. În acest an 2015, Bale are statistici foarte modeste, iar partida cu Schalke a adus încă un joc nefericit din partea galezului.

 

Astfel, deși ce a doborât suma record în materie de transferuri în fotbal, Bale a ajuns o decepție pe "Santiago Bernabeu", unde nu se bucură deloc de aprecierea fanilor. Dacă sezonul trecut a contribuit din plin la realizarea unei duble de vis, cifrele sale s-au schimbat radical de atunci, iar suporterii au ajuns să-l fluiere deseori pe fostul star de la Tottenham!

 

Realitatea ne arată că Bale a ajuns să șuteze la poartă din ce în ce mai rar, iar sprinturile sale în flancuri au rămas de domeniul amintirilor: nicio încercare de depășire a adversarului pe tot parcursul partidei cu Schalke! De aceea sunt șanse ca Bale să fie doar rezervă la următorul meci de campionat disputat pe "Bernabeu", cel cu Levante.

 

CIFRELE LUI GARETH BALE ÎN PARTIDA CU SCHALKE

  • incursiuni în flanc: 0
  • centrări reușite: 0 (din 5 tentative)
  • dueluri aeriene câștigate: 1 (din 4)
  • pase corecte: 79%
  • șuturi la poartă: 2

 

Forma de moment îl recomandă pentru un loc pe bancă, dar englezii de la 101greatgoals.com remarcă faptul că, în Premier League, Bale nu ar fi avut parte de un asemenea tratament, care-l poate demoraliza total. Aceeași sursă notează că "Bale ar fi omul de bază la orice club din Anglia și ar primi libertatea de creație de care are nevoie. Astfel s-ar putea reafirma ca fiind unul dintre cei mai buni jucători din lume".

 

Din păcate pentru el, însă, Bale e obligat să stea în umbra lui Cristiano Ronaldo la Real Madrid, în condițiile în care nici portughezul nu a avut o lună februarie strălucită. Situația va continua cel puțin 2-3 ani, iar englezii cred că Bale ar trebui să facă tot posibilul pentru rezolvarea unei mutări, dacă Manchester United sau orice alt club englez va avansa o ofertă Realului, la vară.

 

"Ajungând la maturitatea fotbalistică, la vârsta de 25 de ani, Bale e mult prea bun pentru a sta tot timpul în umbra altul star, iar asta indică faptul că, în Spania, cariera lui va avea mereu de suferit", mai notează Dow Rowson, de la 101greatgoals.com.

 

0 goluri are Gareth Bale în ultimele 9 meciuri oficiale pe care le-a disputat

 

0 pase decisive are Gareth Bale în ultimele 9 meciuri oficiale pe care le-a disputat

 

14 goluri și 8 pase decisive are Bale în 37 de partide jucate în acest sezon, în toate competițiile

 

94 de milioane de euro a plătit Real Madrid pentru transferul galezului, în 2013

 

Sursa : digisport.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Gareth Bale. doar numele si fita de el. e praf nu merita sa joace la real

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...