Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

alert

Florian Walter a anunțat că nu va mai finanța U Cluj din sezonul viitor. Clubul se îndreaptă spre faliment?

Recommended Posts

qsyX4A4.jpg

Finanţatorul lui U Cluj, Florian Walter, nu mai este dispus să crediteze proiectul "Universitatea" din sezonul viitor şi va spune adio Clujului după finala Cupei României, din 31 mai! Conform surselor stiridesport.ro, afaceristul care este afectat de probleme medicale serioase și-a anunțat deja colaboratorii că va încheia finanțarea "Șepcilor Roșii".

 

Dezamăgit de parcursul echipei, în ciuda întăririlor din iarnă, Walter a anunțat că nu mai investi, dar ar exista o șansă infimă ca omul de afaceri să se răzgândească, deși nici salvarea echipei de la retrogradare n-ar fi suficientă. Sursa citată menționează că singura întrebare concretă care poate fi pusă în acest moment este dacă omul de afaceri va plăti datoriile înainte să plece de la "U" sau va lăsa clubul să intre în faliment.

 

"Tripleta" Falub - Pojar - M. Popescu gestionează tot mai greu finalul de campionat, Universitatea având nevoie de cel puţin 40 de puncte la finalul campionantului pentru a se clasa pe locurile 11-12.

 

Walter l-ar fi anunţat deja pe Vlad Munteanu că nu mai este dispus să suporte cheltuielile şi salariile jucătorilor. "De acum înainte vă descurcaţi cum ştiţi!", a fost mesajul lui Walter. Munteanu nu a putut fi contactat pentru detalii. Walter a avut o apariţie meteorică la meciul din semfinala Cupei cu rivala CFR Cluj, dar finanţatorul nu a mai revenit pe Cluj Arena la ultimul derby al Clujului cu rivala CFR din Vinerea Mare, pe care echipa lui Falub l-a câștigat cu 1-0.

 

În aceste condiţii, societatea care administrează clubul poate declanaşa falimentul. Dacă "U" Cluj va retrograda, va pierde şi banii din drepturile TV, care sunt principala sursă de venit şi fundamental planului de reorganizare. Universitatea ar urma să fie retrogradată în liga a 4-a Având în vedere precedentul CS U Craiova, care a fost acceptată direct în liga a doua, anul trecut, Universitatea Cluj ar putea beneficia de acelaşi privilegiu, dacă FRF va vota acest lucru.

 

Sursa : digisport.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...