Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Marci

Atletico - Real 0-0. Al 7-lea meci fără eșec pentru Simeone în fața ”albilor”. Calificarea se decide în retur

Recommended Posts

Atletico a fost dominată copios în primele 45 de minute ale partidei de pe ”Vicente Calderon” de către Real Madrid, dar scorul final este cel care-i convine de minune lui Diego Simeone. Antrenorul în fața căruia ”galacticii” au uitat cum mai este să câștige.

Semifinalista UEFA Champions League se va decide miercurea viitoare, după returul programat pe ”Santiago Bernabeu”. Unul care se anunță extrem de dificil pentru Real, gruparea care a ajuns la al șaptelea meci la rând fără succes contra trupei lui Diego Simeone.

Cu imaginea, pregnantă încă pe retină, a eșecului drastic suferit în campionat, în februarie, atunci când Atletico s-a impus cu 4-0, trupa lui Carlo Ancelotti a intrat extrem de determinată pe ”Calderon”.

Era doar minutul doi și Carvajal bifa deja prima ocazie pentru deținătoarea trofeului. Două minute mai târziu, Bale a profitat de o eroare a lui Godin, dar Oblak a blocat la fix. În minutul 9, Real avea deja a treia ocazie de gol, de data aceasta prin Ronaldo iar cei de la Atletico erau deja amețiți. Cu o singură excepție, Jan Oblak, slovenul fiind îngerul păzitor al lui Simeone.

 

Realul a continuat să controleze partida, să își creeze alte faze de gol, dar Oblak a fost imbatabil și la șutul cu exteriorul al lui James Rodriguez. Cu gândul numai la atac, fundașii lui Ancelotti au cam neglijat apărarea, dar gazdele n-au profitat, așa cum s-a întâmplat înainte de pauză. Ramos a greșit, mingea a ajuns la Griezmann, dar șutul acestuia nu i-a pus probleme lui Casillas.

Muștruluiți serios la pauză de Simeone, cei de la Atletico au fost altă echipă în partea a doua. Balanța s-a echilibrat, ”galacticii” n-au mai văzut drumul spre poarta lui Oblak, poate și de ”praful” pe care l-a ridicat acesta cu intervențiile din prima repriză, astfel că meciul a decurs spre un 0-0 care amână suspanul calificării pentru returul de pe ”Bernabeu”.

Pe final, cei de la Atletico au fost la un pas de a da lovitura, numai că Iker Casillas a demonstrat de ce are multe meciuri în astfel de faze eliminatorii ale UCL și a scos șutul lui Mario Suarez.

 

Atletico n-a câștigat de data aceasta în fața Realului, însă are în lot cel mai violent fotbalist din UEFA Champions League, iar acesta este Mario Mandzukic

 

Sursa: digisport

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sper sa se califice Atletica , de cand e Simione antrenor , Atletico a ajuns o echipa mare , de temut , cu multi jucatori mai putin experimentati fata de celelalte echipe.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...