Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

alert

180 de minute fără o ocazie! Fără drept de a merge în UEL, CS U Craiova joacă slab și are 5 meciuri la rând fără victorie

Recommended Posts

ddy8Mbi.jpg

VIDEO FC Botoșani - CS U Craiova 2-0. Oltenii au pierdut încă o partidă din Liga 1 și echipa lui Cârțu și Săndoi riscă să piardă un loc 4 ce părea asigurat la un moment dat.

 

Cu patru etape rămase de jucat, CS U Craiova (47 de puncte) simte amenințarea celor de la FC Botoșani (45), Astra (44) șiViitorul (42). Ultimele prestații ale alb-albaștrilor au fost dezastruoase.

 

După meciul pierdut pe teren propriu cu FC Brașov (0-1), în superioritate numerică, CS U Craiova a cedat și partida de la Botoșani, scor 0-2.

 

Ce au în comun cele două meciuri? CS U Craiova nu și-a construit nici măcar o ocazie mare de gol în cele două jocuri, portarul Botoșaniului, David Lazar, având o singură intervenție decisivă în 90 de minute, cu o ieșire din careu. "Ne îngrijorează situația din ultimul timp", a fost reacția lui Sorin Cîrțu la finalul partidei.

 

CS U Craiova a aflat de curând că nu are drept de joc în cupele europene, astfel că miza locului în clasament a scăzut pentru jucătorii oltenilor.

 

Altfel nu s-ar putea explica evoluțiile din ultimele două partide, în care CS U Craiova nu a șutat pe poartă, nu a construit periculos, dar nici nu a arătat o concentrare deplină pe faza defensivă. De cinci meciuri încoace, CS U Craiova nu a mai învins pe nimeni, strângând doar două puncte: 1-2 cu ASA Târgu Mureș, 0-0 cu Dinamo, 2-2 la Concordia Chiajna, 0-1 cu FC Brașov și 0-2 cu FC Botoșani.

 

Ultimul succes al oltenilor a fost consemnat în urmă cu o lună, pe 7 aprilie, scor 3-0 pe teren propriu cu Universitatea Cluj. Până la finalul sezonului, Craiova le va mai întâlni pe CSMS Iași (acasă), Rapid (deplasare), Ceahlăul (deplasare) și CFR Cluj (acasă).

 

Unii adversari au acuzat CSU de practici necurate după eșecul cu FC Brașov, dar neputința nou-promovatei îi îngrijorează cel mai mult chiar pe fanii din Craiova, care nu-și explică transformarea echipei ce a rezistat 19 etape fără înfrângere în Liga 1. ÎN DIRECT la Digi Sport, Sorin Cîrțu a avut un mesaj dur pentru cei care acuză Craiova de blaturi: "Cine a făcut, să ia lumânări și sicrie, iar cine acuză fără dovezi tot la fel să ia, tot lumânări și sicrie!"

 

Sursa : digisport.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...