Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

alert

Perez pregăteşte transferul "galactic" al verii. Kun Aguero, principala ţintă a preşedintelui Realului

Recommended Posts

HwQfchD.jpg

Preşedintele celor de la Real Madrid, Florentino Perez, şi-a făcut un obicei din a realiza în fiecare vară câte un transfer "galactic", un lucru pe care l-a făcut încă din primul său mandat. Ultima ţintă a lui Perez este golgheterul din Premier League, argentinianul Kun Aguero.

 

Atacantul lui Manchester City împlineşte astăzi 27 de ani, iarcotidianul AS scrie că fostul jucător al rivalei Atletico este principalul obiectiv al lui Perez în următoarea perioadă de transferuri.

 

Preşedintele grupării de pe Bernabeu şi-l doreşte pe Aguero nu doar pentru a-şi îmbogăţi colecţia de staruri, dar şi pentru a face pace cu fanii echipei, care, la fel ca jucătorii, nu au primit foarte bine decizia de a-l înlocui pe Carlo Ancelotti cu Rafa Benitez.

 

Totodată, aducerea argentinianului ar reprezenta un semnal pentru noul antrenor că va beneficia de sprijinul conducerii în privinţa transferurilor, dar şi realizarea unui vis mai vechi al lui Perez, care l-a dorit pe Kun încă din perioada în care acesta evolua pe Vicente Calderon.

 

În cazul în care golgheterul ultimul sezon din Premier League va ajunge la Real Madrid, va fi adversarul bunului său prieten Lionel Messi în El Clasico.

 

26 de goluri a marcat Aguero în acest sezon în Premier League

 

80 de milioane de euro oferă Real Madrid pentru transferul lui Aguero

 

Sursa : digisport.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...