Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

alert

Răzvan Pleșca a fost transferat de FC Botoșani. Moldovenii au luat și un atacant albanez

Recommended Posts

9I8dHKc.jpg

FC Botoșani s-a trezit că va evolua în preliminariile Europa League iar acum se pregătește pentru cea mai importantă perioadă din istoria clubului. Oficialii moldovenilor au adus un portar cu ștate vechi în Liga 1, precum și un atacant albanez.

 

Răzvan Pleșca (32 de ani), care mai era legat prin contract cuGaz Metan Mediaș, și care a fost împrumutat la FC Botoșani, a și ajuns în cantonamentul din Austria, alături de noii coechipieri, mai ales că gruparea moldoveană este prima echipă care va intra în focurile tururilor preliminare ale UEFA Europa League.

 

Pleșca a fost adus la Botoșani și pentru că are ceva experiență europeană. În sezonul 2011-2012, Gaz Metan Mediaș a ajuns până în play-off-ul

 

Europa League, acolo unde a fost eliminată deAustria Viena extrem de greu. După 3-1 la Viena, Gazul s-a impus la Mediaș doar cu 1-0 și a ratat astfel șansa unei calificări istorice. În cele șase partide disputate în preliminariile UEL, Pleșca a primit doar trei goluri.

 

n5qwEhr.jpg

Elevii lui Leo Grozavu vor afla luni numele echipei peste care vor da în primul tur preliminar al UEL. Conștienți că drumul până în faza grupelor celei de-a doua competiții europene intercluburi este extrem de anevoios, oficialii botoșănenilor și-au mai adus, potrivit botosăneni.ro, și un atacant german de origine albaneză Mergim Neziri (22 de ani), care a fost legitimat în prima parte a anului la gruparea germană KSV Baunatal, după ce în prima parte a sezonului jucase pentru SV Seligenporten

 

Sursa : digisport.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...