Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

alert

Pandurii și-a prezentat noile achiziții și a anunțat obiectivele noului sezon din Liga 1

Recommended Posts

pQ7bQjB.jpg

Pandurii vrea să evite evoluţia slabă din sezonul trecut şi s-a întărit pentru noua ediţie a Ligii 1. Gorjenii şi-au prezentat achiziţiile cu care speră să revină în lupta pentru cupele europene.

 

Pandurii Tg. Jiu speră să şteargă impresia lăsată în sezonul trecut, când s-a salvat pe finalul campionatului de la retrogradare. Gorjenii şi-au prezentat noile achiziţii, cu care speră să termine în prima jumătate a clasamentului. Printre noutăţi se numără şi revenirile portarului David Lazar şi mijlocaşului Alexandru Ciucur, dar şi fostul campion cu CFR Cluj, Ioan Hora.

 

“Lupta pentru titularizare o să fie grea, mai ales că Mingote și Stanca sunt doi portari cu multă experiență.”, recunoaște Lazar, care sezonul trecut a apărat la FC Botoșani. Alexandru Ciucur revine după un împrumut tot în Moldova: “Am făcut un sezon bun la Iași și mă bucur că m-am întors la Pandurii, unde am găsit un grup unit, o familie frumoasă.”

 

Ioan Hora a plecat de la Tg. Mureș și așteaptă să repete performanța de acolo, vicecampion în Liga 1, și la Tg. Jiu: “Sper să fie un pas important pentru mine, cât și pentru Pandurii, cred că locul Pandurilor nu e unde a fost sezonul trecut.”

 

Alţi doi jucători abia sosiţi la Târgu Jiu, Vasco Fernandes şi Aziz Khalouta, speră să îl impresioneze pe Edi Iordănescu. Ultimul impresionează prin modestie: “Sigur este un pas important pentru mine, dar trebuie să muncesc din greu să fiu la nivelul jucătorilor din România.”

 

Ocupantă a locului 9 în sezonul trecut, Pandurii va debuta în noul sezon al Ligii 1, la Timişoara, contra lui ACS Poli, în direct la Digi Sport 1 luni, de la ora 21:00.

 

Sursa : digisport.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...