Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

alert

Dacian Varga e noul jucător al Petrolului. Pe ce perioadă a semnat cu ploieștenii

Recommended Posts

3XxavYD.jpg

Dacian Varga și-a găsit rapid un angajament, după despărțirea de ASA Tg. Mureș. Miercuri, mijlocașul ofensiv a semnat cu Petrolul și ar putea debuta peste 3 zile, în meciul cu FC Voluntari, din etapa a doua a Ligii 1, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1.

 

Varga (30 de ani) a semnat pe un sezon cu ploieștenii și a fost anunțat deja pe site-ul oficial al clubului.

 

A făcut pregătirea sub comanda lui Dan Petrescu, la ASA Tg. Mureș și chiar a jucat titular în primul meci al sezonului, în Supercupa României, câștigată de vicecampionii Ligii 1 în fața Stelei.

 

"FC Petrolul Ploieşti îşi continuă campania de întărire a lotului de jucători, clubul nostru ajungând, astăzi, la un acord cu Dacian Varga. Experimentatul mijlocaş a semnat, în această după-amiază, angajamentul cu petroliştii, unul valabil timp de un an de zile.

 

Dacian Varga a evoluat, în cariera sa, la Sportul Studenţesc, Unirea Urziceni, Rapid Bucureşti, Kuban Krasnodar, FC Vaslui, Universitatea Craiova şi, ultima dată, la ASA Tg. Mureş, având în palmares un titlu de campion naţional, câştigat, în 2009, cu Unirea Urziceni, formaţie cu care a jucat şi în grupele Champions League. De asemenea, noul echipier al „lupilor” are şi patru meciuri disputate în prima reprezentativă.

 

Bun venit, Dacian Varga!", anunță Petrolul, pe site-ul oficial.

 

VIDEO Steaua - Petrolul 0-0. În prima etapă a Ligii 1, Petrolul a remizat pe terenul Stelei. 

 

Sâmbătă, ploieștenii joacă primul meci acasă în noul sezon. Petrolul - FC Voluntari se joacă ÎN DIRECT pe Digi Sport 1. Fazele VIDEO vor fi în timp REAL pe www.digisport.ro și pe m.digisport.ro.

 

Sursa : digisport.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...