Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

alert

”Prințul” nu mai are voie să joace fotbal până nu renunță la procesele cu Steaua

Recommended Posts

h9nhpg5.jpg

Legitimat la Concordia Chiajna, Adrian Cristea nu va mai putea evolua pentru formația ilfoveană. De altfel, ”Prințul” nu va mai putea juca fotbal sub nicio formă, în urma unei sancțiuni dictate de Comisia de Disciplină a FRF miercuri, 29 iulie.

 

”Întrunită miercuri, 29.07.2015, Comisia de Disciplină din cadrul FRF a luat următoarele decizii:

FC Steaua vs. Cristea Adrian – solicitare sancționare jucător – În temeiul art. 57.8, coroborat cu art. 74.4 si 85, alin.3, lit.a din Statutul FRF, jucătorul Cristea Adrian este sancționat cu măsură interzicerii oricăror activități legate de fotbal până la executarea integrală a obligației stabilite prin Decizia TAS pronunțată in Dosarul CAS 2014/a/3616”, se arată în comunicatul Comisiei de Disciplină a FRF.

Astfel, Cristea nu va putea juca și nu va putea îndeplini nicio altă funcție în nicio competiție fotbalistică, până la respectarea deciziei TAS.

 

”Prințul” a evoluat la Steaua în prima parte a sezonului 2013/2014, sub comanda lui Laurențiu Reghecampf. În ianuarie 2014, roș-albaștrii au renunțat la serviciile sale, dar nu s-au înțeles cu Cristea cu privire la condițiile rezilierii contractului. Drept urmare, fotbalistul de 31 de ani s-a adresat comisiilor FRF, iar la 11 aprilie 2014 Comisia de Recurs a obligat Steaua să-i plătească suma de 120.000 de euro, reprezentând restanțele salariale.

 

Cazul a ajuns apoi la TAS, unde cele două părți au ajuns la o înțelegere, Adrian Cristea promițând că va renunța la toate procesele deschise împotriva clubului Steaua. Cum n-a făcut-o până acum, Comisia de Disciplină l-a suspendat din toate competițiile fotbalistice, până la executarea obligației stabilite la Tribunalul Sportiv de la Lausanne.

 

Cristea a evoluat în două meciuri ale Chiajnei în acest sezon, cu Astra și cu CSMS Iași, dar nu o va mai putea face în continuare. ”Prințul” trebuie să pună capăt mai întâi unui ultim proces aflat pe rol împotriva Stelei la instanțele de judecată din România.

 

Sursa : digisport.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...